در گزارش زیر طرز تهیه خورش کدو حلوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسر‌ها و غذا‌های فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


خورش کدوحلوایی نیز یکی از این غذا‌های فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه دار می‌شود. در بعضی از شهر‌ها این خورش قدیمی را به عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می‌برند.

مواد لازم

گوشت خورشی: ۳۰۰ گرم
کدو حلوایی: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
آلو بخارا: ۱۰۰ گرم
پودر زعفران محلول در آب: یک قاشق سوپ خوری
روغن مایع: مقداری برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
دارچین: یک قاشق چای خوری سرپر
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

مراحل

ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال‌های کوچک خرد کنید.

سپس یک عدد از پیاز‌ها را ریز کرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود.

حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.

گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید.

سپس داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.

پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. در حین سرخ شدن پیاز، تکه‌های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.

برای پختن گوشت، ۲ پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق گاز بپزد.

در فاصله پخت گوشت، آلو‌ها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید سپس آن‌ها را داخل سبدی آبکشی کنید.

در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت ۲ ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.

دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۲ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
سلام گس زعفران کدوم مرحله ست