بر اساس اطلاعات منتشر شده بالون ارائه دهنده خدمات اینترنت شرکت لون توانست ۳۱۲ روز در آسمان باقی بماند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت لون یکی از شرکت‌های زیر مجموعه شرکت گوگل بود که گوگل قصد داشت با همکاری این شرکت یک بالون اینترنت را در نقاط مختلف جهان پرواز دهد و نتایج این آزمایش را اعلام کند. اما این شرکت پس از مدتی از گوگل جدا شد و به شرکت مادر تخصصی گوگل یعنی آلفابت پیوست؛ به تازگی اطلاعاتی از سوی شرکت لون در فضای مجازی منتشر شده است که اعلام می‌کند این شرکت یک بالون را به مدت ۱۰ ماه در نیم‌کره جنوبی کره زمین به پرواز در آورده و این بالن توانسته است نتایج خوبی راکسب کند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت انجام دهنده این پروژه این بالون وارد فضای استراتوسفر شده است، این لایه منطقه‌ای است که می‌توان در آن شبکه اینترنت راه اندازی کرد و از روی زمین به آن دسترسی داشت. سرعت اینترنت تولید شده توسط این بالون چیزی معادل اینترنت LTE مورد استفاده توسط کاربران است و هر کدام از این بالون‌ها نیز می‌توانند یک منطقه ۸۰ کیلومتری را پوشش دهند.

بالون اینترنتی

دریافت اولین فرکانس بالون اینترنت در کنیا 

اولین فرکانس منتشر شده از شبکه این بالون در کنیا دریافت شد. تا پیش از این بالون‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت حداکثر ۲۲۳ روز توانایی پرواز داشتند و پرواز بالون شرکت لون توانسته بود رکورد میزان پرواز بالون‌ها را بزند. مسیر طی شده این بالون از آمریکا به سمت اقیانوس هند و سپس به سمت آمریکای مرکزی بوده است.

طبق اعلام شرکت لون استفاده از این بالون‌ها می‌تواند یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای ارائه خدمات اینترنت به نقاط دور افتاده و فاقد پوشش شبکه باشد و از آنجایی که این بالون‌ها می‌توانند مدت زیادی را روی هوا بمانند، می‌توان روی آن‌ها حساب ویژه‌ای باز کرد. گفتنی است شرکت لون به دنبال راهی برای افزایش پایداری این بالون‌ها در هوا است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار