به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، برداشت سیب زمینی در مزارع شهرستان شازند آغاز شده است کشاورزان شازندی بعد از ماهها تلاش در مرحله کاشت و داشت محصول حالا زحماتشان به بار نشسته و مشغول برداشت محصول هستند.
نوری کارشناس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: از هر هکتار سطح زیر کشت سیب زمینی به طور میانگین ۶۰ تن محصول برداشت میشود که عمدتا برای مصارف صنعتی به استانهای شمال غربی کشور صادر میشود.
نوری افزود: حدود ۶۰۰ هکتار زمین زراعی در شهرستان شازند زیر کشت سیب زمینی رفته است و محصولات برداشت شده عمدتا برای مصارف صنعتی به استانهای شمال غربی کشور صادر میشود.
او اضافه کرد: ۳۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان شازند زیر کشت محصولات زراعی قرار دارد که هفت هزار هکتار آن محصولات آبی و۲۵ هزار هکتار آن هر ساله به کشت دیم اختصاص دارد.
کارشناس جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: گندم، جو، سیب زمینی، ذرت و لوبیا مهمترین تولیدات زراعی شهرستان شازند هستند.
ایجاد زمینه صادرات سیب زمینی برای کشاورزان ارزش افزوده اقتصادی دارد و میتواند علاوه بر افزایش انگیزه تولید در بین کشاورزان، موجب اشتغالزایی بیشتر را فراهم نماید.
انتهای پیام / ج