به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : وزارت بهداشت در خصوص مصرف انسانی دارو به شدت سختگیرانه عمل میکند و تا از لحاظ سم شناسی و اثربخشی قانع نشود، مجوز مصرف انسانی را نمیدهد.
او گفت : آنچه برای اعلام بی خطری یک دارو الزام آور است، آزمایشات فیزیکی و شیمیایی است و آزمایشات بالینی به تنهایی برای اثبات این مساله کافی نیست.
پرفسور علی مصطفایی، سازنده داروی درمان قطعی کرونا در خصوص ساخت این داروی ارزشمند افزود: از ابتدای شیوع بیماری کرونا با استفاده از اطلاعات اولیه این بیماری و براساس آزمایشات داخلی با فرموله کردن چند گیاه که خواص درمانی داشتند به داروی قطعی درمان کرونا دست پیدا کردیم.
او با اشاره به پایه اصلی داروی درمان قطعی کرونا، افزود: پایه اصلی داروی ساخته شده مولکولی است و با استفاده از شیوههای نوین داروسازی و استفاده از چند گیاه دارویی به این موفقیت رسیدهایم.
مصطفایی ادامه داد: پس از ساخت سری اول این دارو از ابتدای فروردین ماه وارد کارآزمایی دارو شدیم و تا امروز بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار با استفاده از این دارو به بهبودی ۱۰۰ درصدی رسیدهاند.
او بهبودی کامل بیماران کرونایی را منوط به مراجعه سریع در هفت روز ابتدایی ابتلاء به بیماری و استفاده از دارو در این مدت دانست و افزود: همه مراحل ساخت، تولید و توزیع این دارو بهصورت رایگان و توسط شرکت دانشبنیان رازی انجام گرفته است .
انتهای پیام/د