در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوکو سیب‌زمینی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو سیب زمینی یکی از راحت‌ترین غذا‌ها برای وقت‌هایی است که زمان کافی نداریم. پس دست به کار شوید تا دیر نشده!

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی:

پیاز بزرگ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع: به اندازه کافی
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت کوکو سیب زمینی:

۱. ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند.

۲. پس از اینکه سیب زمینی‌ها آب‌پز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوست‌شان را جدا کنید. در ادامه سیب زمینی‌ها را با رنده بزرگ رنده کنید یا با گوشت‌کوب بکوبید سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب بریزید.

۳. در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید سپس با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.

۴. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. اضافه کردن شوید خشک اختیاری است در صورتی که می‌خواهید شوید خشک اضافه کنید آن را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۵. در مرحله بعدی تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا مایه کوکو آماده است و در مرحله بعد باید آن را سرخ کنید، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

۶. مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و به آن شکل دهید سپس در روغن بیندازید. می‌توانید از قالب‌های مخصوص هم برای یکدست شدن کوکو‌ها استفاده کنید.

۷. پس از اینکه یک سمت کوکو‌ها سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. کوکو سیب زمینی را می‌توانید به صورت قالبی هم سرخ کنید. پس از اینکه کوکو‌ها آماده شد آن‌ها را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
France
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
بهتره بعد از به سیب زمینی و پیاز ۲ قاشق غداخوری آرد نخودچی هم اضافه کنیم تا هم تردتر و هم خوشمزه تر بشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
به نظرم اگر سییب زمینی خام با رنده متوسط رنده شودو بعد از اضافه کردن مخلفات سرخ شود هم روغن کمتری مصرف می شود و هم خوشمزه تر هست و هم بعدس معده ترش نمی کنه .
امتحانش کنید متوجه میشید .
البته حواستون باشه که قبلش آب سیب زمینی و پیاز رو قبلش بگیرید که آبکی نباشه و موقع سرخ کردن به هم بچسبه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۳ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
به به
Iran (Islamic Republic of)
الیکا
۰۹:۲۴ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
سلام با ید خود پیاز هم بریزیم یا همون آب پیاز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۳ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
نه عزیزم باید آب پیاز بگیرید بریزید دور فقط خود پباز اضافه کنید که سیب رمینی تون آبکی نشه و حالت چسبندگی داشته باشه برای سرخ کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
کوکو درست کردم امشب از ناچاری نمیدونستم چی بپزم ک@کو دوست ندارم