به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، الهام باباعلی کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز اظهار کرد: بیشتر افراد تصور میکنند که غلات و خشکبار در طی نگهداری در آشپزخانه مورد حمله حشرات و آفات قرار میگیرند، در حالی که این مواد غذایی در مزرعه یا در طی فرآیند تولید یا انبارداری کارخانهها به تخم آفات آلوده میشوند و اگر طی نگهداری آنها در منزل شرایط مساعدی برای آفات فراهم شود از تخم درمی آیند.
او با بیان اینکه رطوبت، گرما و تهویه نامناسب هوا از جمله عوامل مهم در آلودگی خشکبار به آفات هستند، ادامه داد: نگهداری بعضــی از خشکبار در یخچـال، به علت تمایل بالا در جذب رطوبت مناسب نیست و موجب کاهش کیفیت این محصولات میشود.
کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه بهتر است مواد غذایی خشک را در قسمتهایی از خانه نگه داریم که خنکتر هستند، گفت: علاوه بر این بهتر است بسته چنین خوراکیهایی را مستقیم روی زمین یا به طور فشرده قرار ندهیم. در عوض از قفسه بندیهای مشبک یا پالت برای چیدن بسته خشکبار استفاده کرد.
او افزود: در این زمینه انتخاب انواع فلزی و پلاستیکی و مشبک آن بهتر است، چون قابلیت شست و شو و جریان هوا دارد.
الهام باباعلی توصیه کرد: خشکبار را برای استفاده کوتاه مدت خریداری کنیم تا کیفیت و ارزش غذایی آنها حفظ شود.
انتهای پیام/