علی حشمتی مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، بر لزوم تشخیص محصولات تراریخته تاکیدکرد و گفت: چون در استان همدان امکان شناسایی و نشانه گذاری محصولات تراریخته فراهم نبود، این آزمایشگاه این امکان را فراهم کرده است.
او افزود: تشخیص نوع گوشت دام در سوسیس و کالباس در آزمایشگاه تراریخته و تشخیص مولکولی همدان انجام خواهد شد.
حشمتی بیان کرد: محصولات تراریخته دانههای روغنی مثل سویا، کلزا و ذرت است.
مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بیش از یک میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات اختصاص داده شده است.
حشمتی یادآور شد: تشخیص نوع گوشت دام در سوسیس و کالباس و همبرگر پیش تر در وزارتخانه انجام میشد که با راه اندازی این آزمایشگاه در همدان اجرا خواهد گرفت.
انتهای پیام/م