مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: آزمایشگاه تراریخته و تشخیص مولکولی در دانشگاه غذا و دارو برای نخستین بار در غرب کشور راه اندازی شد.

علی حشمتی مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، بر لزوم تشخیص محصولات تراریخته تاکیدکرد و گفت: چون در استان همدان امکان شناسایی و نشانه گذاری محصولات تراریخته فراهم نبود، این آزمایشگاه این امکان را فراهم کرده است.

او افزود:  تشخیص نوع گوشت دام در سوسیس و کالباس  در آزمایشگاه تراریخته و تشخیص مولکولی  همدان انجام خواهد شد.

حشمتی بیان کرد: محصولات تراریخته دانه‌های روغنی مثل  سویا، کلزا و ذرت است.

مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بیش از یک میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات اختصاص داده شده است.

حشمتی یادآور شد: تشخیص نوع گوشت دام در سوسیس و کالباس و همبرگر  پیش تر در وزارتخانه انجام می‌شد که  با راه اندازی این آزمایشگاه در همدان اجرا خواهد گرفت.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.