به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش از جمله یکی از غذاهایی است که بیشتر در کشورهای خاورمیانهای مانند ایران تهیه میشود. چون برای تهیه این خورشها از مواد غذایی با ارزش استفاده میشود، مصرف آنها میتواند تاثیرات مثبت زیادی بر روی بدن بگذارد. همان طور که میدانید، انواع مختلفی از خورش وجود دارد که هر کدام از آنها دارای ترکیبات خاص خود و طعمی منحصر به فرد هستند. از جمله یکی از محبوبترین انواع خورش میتوان به خورش تره اشاره کرد. اگر دوست دارید با طرز تهیه خورش تره و مواد مورد نیاز آن آشنا شوید، بهتر است که ما را در ادامه این گزارش همراهی کنید.
همان طور که مشخص است، تره اصلیترین ماده برای تهیه این خورش به شمار میرود. کارشناسان تغذیه باور دارند که تره سرشار از فیبر است و به همین دلیل بهتر است که حتما آن را در رژیم هفتهای خود قرار دهید. از جمله برخی از خواص مصرف تره میتوان به مواردی مانند جلوگیری از بیماریهای گوارشی، کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. همچنین جالب است بدانید که طرز تهیه خورش تره بسیار ساده میباشد به طوری که هر کسی میتواند آن را به خوبی تهیه کند.
بیشتر بخوانید
خورش تره یک غذای کاملا سنگین به شمار میرود و به همین دلیل توصیه میشود که از آن به عنوان یک وعده اصلی استفاده کنید. مصرف پیش غذاهای مانند سوپ شیر یا سوپ جو همراه با این غذا میتواند انتخاب هوشمندانهای باشد.
مواد لازم
+ به مقدار ۵۰۰ گرم تره ساطوری شده
+ به مقدار نصف پیمانه لوبیا سفید
+ به تعداد یک عدد پیاز متوسط خرد شده
+ به مقدار نیاز گرد لیمو
+ به مقدار نیاز نمک
+ به مقدار نیاز فلفل
+ به مقدار ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی
+ به مقدار نیاز زردچوبه
+ به مقدار نیاز روغن
+ به مقدار نیاز زعفران
+ به تعداد سه عدد سیب زمینی
+ به تعداد دو عدد گوجه فرنگی
طرز تهیه خورش تره
گام اول: نخستین کاری که برای تهیه این خورش خوشمزه باید انجام دهید این است که به سراغ پیاز بروید و پیاز داغ را آماده کنید.
گام دوم: حالا به آن مقداری گوشت اضافه کرده و در روغن تفت دهید. دقت داشته باشید که رنگ گوشت باید تغییر کند.
گام سوم: بعد از ۵ دقیقه باید لوبیا سفید و زردچوبه را به مواد بالا اضافه کنید.
گام چهارم: سپس آب را اضافه کنید و بعد از این که جوش آمد، میزان حرارت را کاهش بدهید.
گام پنجم: یک تابه مناسب دیگر تهیه کنید و بعد ترهها را بعد از این که شستید، درون آن بریزید و به خوبی در روغن تفت دهید.
گام ششم: بعد از این که گوشت و تره به خوبی پختند وقت آن است که ادویهها یعنی نمک و فلفل را اضافه کنید.
گام هفتم: در آخر گرد لیمو را اضافه کنید.
گام هشتم: در ظرفی دیگر سیب زمینی خلال شده را به همراه گوجه فرنگی تفت دهید و از آن به عنوان تزئین استفاده کنید.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/