به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این که بتوانیم یک نون و پنیر و گوجه ساده را به روشی متفاوت درست کنیم یا مثلا با مواد غذایی مختلفی چند مدل املت درست کنیم، یا روشهای پخت و سرو کردن و مزهدار کردن غذاهارو تغییر بدهیم، نیازی به مطالعه کتابهای آشپزی یا شرکت کردن در کلاسهای آشپزی ندارد. کافیست یک روز که کمی حوصلهتان به تنگ آمده با کمی خلاقیت و بازی کردن با طعمها، دست به کار شوید، ایده جدیدی را پیادهسازی کنید و طرز تهیه نان و پنیر و گوجه را با روشی متفاوت امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه نان و پنیر و گوجه
خمیر پیتزا ۲۸۰ گرم
پنیر فتا نصف فنجان
پیاز قرمز متوسط یک عدد
برگ ریحان یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده یکچهارم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی متوسط سه عدد
نمک به مقدار لازم
آویشن تازه چهار شاخه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه نان و پنیر و گوجه
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سینی فر را با یک کاغذ روغنی و نسوز بپوشانید و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید. روی سطح کار را کمی آرد پاشی کنید. خمیر را به کمک وردنه روی سطح کار پهن کنید. اگر خمیر کاملا گرد نباشد اشکالی ندارد؛ بنابراین حساسیت به خرج ندهید.
پنیر را به طور یکنواخت روی خمیر بپاشید و یک حاشیه دو سانتیمتری دورتادور خمیر جا بگذارید. در این صبحانه خوشمزه مثل طرز تهیه نان و پنیر یونانی، تنها از پنیر فتا استفاده کردهایم، اما حتما یادتان هست که طرز تهیه نان سیر و پنیر با سه پنیر متفاوت را هم به شما یاد داده بودیم.
حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه برگ آویشن، ریحان و نمک و فلفل روی پنیر بریزید. پیشنهاد میکنیم که از پیاز قرمز استفاده کنید تا نان و پنیرتان طعم و عطر بهتری پیدا کند.
گوجه فرنگی را بعد از این که شستید، به صورت حلقهای خرد کنید و روی مواد بچینید. سپس لایه خمیری که دورتادور جا گذاشتید، روی گوجهها برگردانید. میتوانید از گوجه گیلاسی هم کمک بگیرید، اما واقعیت این است که گوجههای معمولی آبدارتر هستند و طعم بهتری دارند.
شاخههای آویشن را روی گوجهها قرار دهید و خمیر را به قفسه فر منتقل کنید. حدود ۴۰ تا ۴۵ آن را بپزید تا گوجهها نرم شده و خمیر بپزد. سپس آن را کنار قرار دهید تا خنک شود.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/