پهلوانی ستوده گفت:زنان سرپرست خانوار، کودکان بد و بی‌سرپرست، آسیب‌دیده اجتماعی و افراد بهبودیافته معلولین و آسیب‌دیده نخاعی جزء جامعه هدف خاص سازمان بهزیستی هستند .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مهدی پهلوانی ستوده مدیرکل بهزیستی استان قم، با اشاره به دغدغه سازمان بهزیستی در تحولات اجتماعی، مجموع جامعه هدف خاص بهزیستی در استان را ۳۵ هزار نفر دانست و گفت: زنان سرپرست خانوار، کودکان بد و بی‌سرپرست، آسیب‌دیده اجتماعی و افراد بهبودیافته معلولین و آسیب‌دیده نخاعی جزء جامعه هدف خاص سازمان بهزیستی هستند و مردم نیز جامعه عام بهزیستی به شمار می‌روند.

پهلوانی ستوده بهزیستی را متولی ارتقاء سلامت جامعه معرفی کرد و افزود: در مراکز مثبت زندگی خدمات بهزیستی قابل‌پیگیری است، درواقع برای رفع نیاز‌های محل پایه‌ریزی شده است و در این مراکز با ایجاد بستری مناسب مردم و خیرین وارد عمل شده تا در راستای بهتر زیستن اقدامات مثمرثمری انجام شود.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان قم، ۴۰ سال از بالندگی سازمان بهزیستی با عنوان بزرگ‌ترین دستگاه دولتی در ارائه خدمات می‌گذرد که از سال ۹۲ تعداد خانواده‌های مستمری‌بگیر این سازمان در استان از ۵ هزار نفر به ۸ هزار رسیده است، همچنین اجتماعات پیشگیری از اعتیاد نیز از حدود ۳۰۰ هزار به یک‌میلیون ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.

او فعالیت خدمات مشاوره‌ای سازمان بهزیستی را در ایام کرونا چشمگیر اعلام کرد و گفت: با توجه به قرنطینه اجباری و افزایش مشاجرات خانوادگی، با همکاری مراکز مختلف و پیگیری همکاران در اورژانس اجتماعی و مراکز مشاوره‌ای پیشگیری از طلاق موارد کمی از مراجعین به طلاق ختم شد.

پهلوانی با اشاره به تعداد کل جامعه هدف خاص بهزیستی افزود: استان قم به‌عنوان راه مواصلاتی استان‌های دیگر بیشتر درگیر حوادث و تصادفات حین رانندگی می‌شود که در این میان تعداد ۵۰۰ نفر ضایعه با آسیب نخاعی در استان وجود دارد که تحت پوشش بهزیستی امورات خود را می‌گذرانند.

او با معرفی شماره‌های مشاوره‌ای و اورژانس اجتماعی عنوان کرد: شماره ۱۴۸۰ از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب به‌صورت رایگان خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌دهد، البته این خدمات طی سال‌های گذشته از ۳۰ هزار و ۳۱۳ نفر به ۱۰۶ هزار و ۱۲۸ نفر افزایش پیداکرده است البته در روز‌های کرونایی هم فعالیت این مرکز گسترش‌یافته بود.

پهلوانی ستوده از ساخت ۱۱۰ کلیپ برای رعایت موارد قرنطینه در بحران کرونا خبر داد و گفت: ارائه مطالب در روز‌های قرنطینه اجباری، آشنایی با شماره اورژانس اجتماعی ۱۲۳ را نیز در پی داشت که افراد در صورت مشاهده کودک، معلول و سالمند آزاری با این خط تماس گرفته و موارد را گزارش می‌کردند و مشاورین ما هم با حضور در محل موردنظر از آسیب اجتماعی پیشگیری می‌کردند.

مدیرکل بهزیستی استان قم با اشاره به بحث مشاوره ژنتیک در جلوگیری از موالید جدید دارای معلولیت افزود: از سال ۹۲ مشاوره‌های ژنتیک از ۴۶۵ نفر به ۲۲ هزار و ۹۰۰ نفر رسیده که در این مسیر در ابتدا آزمایش‌های لازم از افراد انجام می‌شود و در صورت لزوم روند مشاوره و درمان نیز پیگیری می‌شود.

پهلوانی ستوده بهزیستی را بزرگ‌ترین دستگاه دولتی در ارائه خدمات اجتماعی معرفی کرد و یادآور شد: این مرکز از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های پیش رو در راستای خدمات‌رسانی در کمترین فاصله زمانی و بهترین وجه ممکن به مددجویان خود استفاده کرده تا تحولی اساسی در مسیر زندگی بهتر شکل بگیرد.

مدیرکل بهزیستی استان قم اولویت کار بهزیستی را ایجاد شفافیت در کار معرفی کرد و افزود: به‌منظور رفاه حال همشهریان چند سامانه شفافیت ویژه مددجویان بهزیستی، دادرس مربوط به اموال و مسائل حقوقی، دیده‌بان، فرزندخواندگی و ثبت مراکز راه‌اندازی شده که ارائه مجوز ثبت به مراکز مختلف و نظارت بر عملکرد آن‌ها از سوی بهزیستی انجام می‌شود.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.