در این مطلب روش تهیه توپک ژامبون با چدار آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توپک ژامبون با چدار یک فینگرفود مناسب دورهمی‌های خانوادگی است.

مواد لازم

ژامبون: ۳ ورق

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

پیازچه: ۴ عدد

نمک، فلفل، آویشن: مقداری

پنیر چدار و پیتزا: برای پر کردن داخل توپک

پودر سوخاری: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد


بیشتربخوانید

طرز تهیه

سیب زمینی را آب‌پز یا تنوری کنید و بعد از پخت با رنده درشت رنده کنید.

ژامبون را خرد کنید و همراه با مقداری پیازچه خرد شده، ادویه‌‍جات و کمی پنیر چدار به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ترکیب تهیه شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و آماده فرم گرفتن شود.

مواد را پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک گردو گرد کنید. با انگشت سوراخی در گلوله مواد ایجاد کنید و مقداری پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا در آن قرار دهید و دوباره گلوله سیب‌زمینی را گرد کنید.

توپک‌های آماده شده را ابتدا در تخم‌مرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید.

زمانی که همه توپک‌ها آماده شدند، آن‌ها را در روغن شناور با شعله متوسط برای ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید و پس از طلایی شدن پودر سوخاری رویشان، از روغن خارج کنید.

این غذا را به صورت گرم سرو و آن را با سس دلخواهتان میل کنید.

منبع: رکنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
خیلی عالی هست