در این مطلب روش تهیه جوجه کباب لاری آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جوجه کباب لاری یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار جوجه کباب خوشمزه و لذیذ است. ایرانی‌ها استاد طرز تهیه انواع جوجه کباب هستند و همه تقریبا از ترکیب مواد جوجه کباب آگاهند. در ترکیب مواد جوجه کباب لاری ماست یکی از مواد اصلی است که به همین دلیل هم طعم جوجه را حسابی لذیذ و ترد می‌کند. ۲ طرز تهیه جوجه کباب لاری خانگی فوق‌العاده خوشمزه روی زغال منقل و در ماهیتابه را در این گزارش بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر

سینه مرغ: ۲ عدد جوجه کبابی خرد شده

ماست چکیده یا ماست یونانی پرچرب: ۴ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب شده: ۲ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری

روغن زیتون یا روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه خرد شده

پیاز: ۲ عدد متوسط و خرد شده


بیشتربخوانید


طرز تهیه جوجه کباب روی زغال منقل یا کباب‌پز

برای تهیه جوجه کباب لاری رستورانی ابتدا باید سینه مرغ شسته شده و بدون پوست را به صورت مکعبی و جوجه کبابی خرد کنید. اما جوجه کباب لاری را در چه موادی بخوابانیم؟ گوشت جوجه کبابی خرد شده را با تمام مواد گفته شده مخلوط کنید و به مدت ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی مرینیت و مزه‌دار شود. سپس جوجه‌ها را سیخ بگیرید و روی کباب پز یا منقل زغالی کباب کنید.


طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه

یک روش دیگر هم این است که جوجه کباب لاری را مثل سایر انواع جوجه کباب در ماهیتابه درست کنید. برای این کار گوشت‌های جوجه کبابی مزه‌دار شده را در یک ماهیتابه بزرگ بچینید. در تمام مراحل پخت جوجه کباب باید درب ماهیتابه حتما بسته باشد تا یک جوجه کباب ترد و آبدار و طلایی داشته باشید.

هر چند دقیقه یک بار جوجه‌ها را زیر و رو کنید. حداقل ۳۰ دقیقه زمان برای پخت جوجه کباب در ماهیتابه لازم است. برای درست کردن گوجه و فلفل کبابی هم به همین ترتیب با مقداری روغن و نمک عمل کنید.

برای درست کردن سس جوجه کباب (این سس برای تمام انواع جوجه کباب کاربرد دارد) ۵۰ گرم کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مایع هم به آن اضافه کنید (اضافه کردن روغن اختیاری است). وقتی کره و روغن به صورت مایع یکدست درآمدند سس آماده است. سس آماده شده را روی جوجه کباب‌های آماده شده در ماهیتابه بریزید تا حسابی نرم و براق شوند و سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
افسانه‌
۰۰:۲۸ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
سلام خیلی عالی بودممنونم اگرمیشه طرزتهیه کوفته تبریزی آمورش بدین
Iran (Islamic Republic of)
محمد حسین
۲۰:۱۰ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
طرز تهیش پوله نه چیز دیگه پول بهم بده گوشت موادشا بخرم بعضی این درست میکنم
Qatar
رزمنده
۱۹:۴۴ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
سلام من هم لاری هستم چه کباب جوجه و چه گوشت فقطبا پیاز و ماست چکیده ونمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم وتوی یخچال می گذاریم و حداقل بعد از دوروز گوشتها سیخ می کشیم وروز منقل با آتش ذغال می پزیم ودیگر هرچی به این اضافه شود دیگه من درآوردی مضایقه ایست
Iran (Islamic Republic of)
سلام سید
۱۵:۱۳ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
واقعاً عالی بود طرز پختن کباب را بگید ممنون
Iran (Islamic Republic of)
عسل
۱۲:۱۱ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
من خودم لاری هستم این طرز تهیه اشتباهه ما اصلا سیر و کشنیز و پاپریکا نمیریزیم ماست چکیه و نمک و فلفل و پیاز از چند روز قبل با مرغ مخلوط میشه و میزاریم تا خوب طمع و مزه بگیره و بعد روی زغال درست میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ساناز
۰۰:۱۶ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
سلام
من لاری ام جوجه کباب لاری فقط ماست چکیده و پیاز و فلفل سیاه فراوان نمک و روغن زیتون یا مایع داره
سیردو تخم گشنیز من درآوردی و خودتون اضافه کردین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
باسلام. اگر میشه غذاهای لارستان و شیرینهای محلی لارستان
آموزش بدهید. من خودم اهل لارستان هستم
ممنون.
Iran (Islamic Republic of)
خوشمزه
۰۵:۴۵ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
سلام
خیلی عالی هستن دستتون درد نکنه
Iran (Islamic Republic of)
خوشمزه
۰۵:۴۵ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
سلام
خیلی عالی هستن دستتون درد نکنه