به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکی مغزدار فندقی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۰ عدد کوکی
آرد گندم یک پیمانه
کره یک پیمانه
شکر قهوهای سه چهارم پیمانه
نمک یک دوم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
شکلات چیپسی صدگرم
وانیل سر قاشق چایخوری
مواد میانی
شکلات شیری ۱۵۰ گرم
فندق پوست کنده یک پیمانه
بیشتربخوانید
طرز تهیه
۱- ابتدا کره در دمای محیط نرم شده رابا شکر قهوهای وکمی وانیل ترکیب وبعد از حل شدن آن زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم.
۲- سپس نمک وآرد را الک و در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. بهتر است دست خود راکمی مرطوب کنید.
۳- ازخمیر به اندازه گردو برمی داریم و داخل آن یک قاشق شکلات شیری که بن ماری شده (روی بخار آب ذوب شده) و فندق میگذاریم و خمیر را میبندیم و گلولهها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
۴- کف سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم وفر را با درجه ١٤٠روشن میکنیم تا گرم شود. کوکیها را روی کاغذ روغنی میگذاریم و با فاصله در سینی میچینیم و در فرگرم بهمدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
۵- اگر پیمانه ندارید ازلیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
۶- ازهرنوع مغزی وحتی خرما برای مواد میانی میتوان استفاده کرد.
منبع: خراسان
انتهای پیام/