در این مطلب قصد داریم روش تهیه پنکیک مراکشی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پنکیک مراکشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ایرمیک (سمولینا) ۲ پیمانه
آرد سفید قنادی ۱ لیوان
شکر ۱ ق م
نمک ۱ ق چ
مایه خمیر ۱ق م
بیکینگ پودر ۷گرم
آب ۴ لیوان


بیشتر بخوانید


‌طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با ۲ق غ آب ولرم مخلوط کنید روش رو بپوشونید بزارید کنار تا عمل بیاد.
ایرمیک+آرد+نمک+شکر+بیکینگ پودر را داخل کاسه‌ای خوب مخلوط کنید ومایه خمیر عمل اومده وآب رو اضافه کنید وخوب هم بزنیدوظرف را برای یک ربع بزارید کنار.
بعد مواد را داخل مخلوط کن بریزید و۲دقیقه بزنید.
تابه را روی حرارت بزارید گرم بشه وباملاقه مواد را وسط تابه بریزید سطح نون که حباب زد واسفنجی شد بردارید وروی یک پارچه تمیز بزارید تا نون‌ها خنک شن
با انواع کره ومربا وعسل ویا حتی غذای گوشتی سرو کنید ونوش جان کنید.

منبع: ایستگاه مزه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.