به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حلوا مسقطی شیرازی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا مسقطی:
شکر ۳ لیوان
آرد نشاسته ذرت یا نشاسته ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
هل آسیاب شده ۱ قاشق و نصف غذاخوری
زعفران اب شده یکاستکان
گردو خرد شده
خلال پسته و بادام به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه حلوا مسقطی شیرازی
در یک قابلمه تفلون شکر، نشاسته، آب، روغن و گلاب را با هم مخلوط میکنیم
با شعله بالا مرتب به هم میزنیم تا وقتی که به جوش اومد.
شعله را کمی کمتر کرده و از این به بعد باید تایم بگیریم و قاشق بزنیم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت.
مرتب باید هم بزنیم. بعد از نیم ساعت هل پودر شده را بهش اضافه میکنیم.
زعفران آب شده را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که رنگش به دلخواه خودمون باشه.
خوب که به هم زدیم و متوجه شدیم حلوا خیلی راحت داخل قابلمه به هم میخوره و از قابلمه جدا میشه کافیه.
من تقریبا ۵۰ دقیقه به هم زدم.
انواع مغزها را اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم تا کاملا همه جاش یکدست مغز پخش بشه.
شعله را خاموش میکنیم.
خیلی سریع درون ظرف مورد نظر ریخته و با پشت قاشق همه جای ظرف پخش میکنیم.
کمی روغن کنارههای ظرف رو میگیره که میشه با دستمال کاغذی از روی حلوا گرفت.
بعدازخنک شدن برش بزنید.
منبع: ایستگاه مزه
انتهای پیام/
خداوندا نگهدار از زوالش
یادش بخیر اون روزایی که تو شیراز دانشجو بودم
خیلی روزای خوبی بود
و مردم بسیار باصفا و خونگرمی داشت
آرزوی سلامتی دارم برای همشون
من خودم لارستانی هستم
شما نوشتید طرزحلوا مسقطی شیرازی
من اون پیام نوشتم. بازهم ممنون.
هم بزنند تا قوام بیاد وهم خوشمزه بشه چه می شه
این حلوا.
بیاد لارستان واز حلوا نوش جان کنه دست خالی
ازلارستان بیرون نمی رود .و کباب کوبیده و کباب
کنجه ماستی بی نظیر . لارستان فارس.
مسقطی عالیه
مسقطی نیکشهر استان سیستان و بلوچستان هم معرکه است من هر چند وقت یه بار درستش میکنم