در این مطلب قصد داریم روش تهیه حلوا مسقطی شیرازی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حلوا مسقطی شیرازی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوا مسقطی:

شکر ۳ لیوان
آرد نشاسته ذرت یا نشاسته ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
هل آسیاب شده ۱ قاشق و نصف غذاخوری
زعفران اب شده یک‌استکان
گردو خرد شده
خلال پسته و بادام به میزان دلخواه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه حلوا مسقطی شیرازی

در یک قابلمه تفلون شکر، نشاسته، آب، روغن و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم

با شعله بالا مرتب به هم می‌زنیم تا وقتی که به جوش اومد.

شعله را کمی کمتر کرده و از این به بعد باید تایم بگیریم و قاشق بزنیم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت.

مرتب باید هم بزنیم. بعد از نیم ساعت هل پودر شده را بهش اضافه می‌کنیم.

زعفران آب شده را کم کم اضافه می‌کنیم تا حدی که رنگش به دلخواه خودمون باشه.

خوب که به هم زدیم و متوجه شدیم حلوا خیلی راحت داخل قابلمه به هم میخوره و از قابلمه جدا میشه کافیه.

من تقریبا ۵۰ دقیقه به هم زدم.

انواع مغز‌ها را اضافه می‌کنیم و خوب به هم می‌زنیم تا کاملا همه جاش یکدست مغز پخش بشه.

شعله را خاموش میکنیم.

خیلی سریع درون ظرف مورد نظر ریخته و با پشت قاشق همه جای ظرف پخش می‌کنیم.

کمی روغن کناره‌های ظرف رو میگیره که میشه با دستمال کاغذی از روی حلوا گرفت.

بعدازخنک شدن برش بزنید.

منبع: ایستگاه مزه

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۸:۱۱ ۱۵ بهمن ۱۴۰۰
با سلام و احترام، کلوچه و مسقطی متعلق به شيراز است و هم طعمش وهم میزان جوشاندن آن با مسقطی لاری فرق می کند. مسقطی لاری کی کش می یاد ولی مسقطی شیرازی که با کلوچه مصرف میشه بافت لطیفی دارد.
Iran (Islamic Republic of)
فهیمه
۲۰:۵۲ ۰۹ مهر ۱۳۹۹
خوشا شیراز و وصف بی مثالش
خداوندا نگهدار از زوالش
یادش بخیر اون روزایی که تو شیراز دانشجو بودم
خیلی روزای خوبی بود
و مردم بسیار باصفا و خونگرمی داشت
آرزوی سلامتی دارم برای همشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۰۸ مهر ۱۳۹۹
سلام. به شما ممنون که زحمت کشیده
من خودم لارستانی هستم
شما نوشتید طرزحلوا مسقطی شیرازی
من اون پیام نوشتم. بازهم ممنون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
این حلوا مسقطی شیرازی نیست بلکه مسقطی لاری هست و بنده با همکاری فعالان میراث فرهنگی و میراث فرهنگی لاستان ان را ثبت کرده ایم
Iran (Islamic Republic of)
لار
۱۲:۴۷ ۰۸ مهر ۱۳۹۹
آفرین
Iran (Islamic Republic of)
الیاس
۱۹:۵۹ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
حلوا مسقطی مختص شهرستان لارستان در استان فارس میباشد ،کجاش شیرازیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
ببخشيد پیام من چرا پخش نکردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
درضمن این حلواها سه ساعت باید جوش بخورند ومدام
هم بزنند تا قوام بیاد وهم خوشمزه بشه چه می شه
این حلوا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
این حلوایی که توضيح دادین شناسنامش درلارستان. لارستان به حلوای مسقطی و حلوای مقراضی معروف هرکه
بیاد لارستان واز حلوا نوش جان کنه دست خالی
ازلارستان بیرون نمی رود .و کباب کوبیده و کباب
کنجه ماستی بی نظیر . لارستان فارس.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۹ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
کاربر یامهدی میشه دستور تهیه مسقطی نیکشهر روبزارین
Iran (Islamic Republic of)
یا مهدی
۰۱:۰۴ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
سلام
مسقطی عالیه
مسقطی نیکشهر استان سیستان و بلوچستان هم معرکه است من هر چند وقت یه بار درستش میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ماهی
۲۱:۲۴ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
دستور شو ب ماهم بگید