گوشت لوبیا از غذا‌های محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلى و کلم بنفش را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
دارچین برای سرو: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.

۲. گوشت‌ها را بشویید و به همراه لوبیا‌ها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن کمک می‌کند).

۳. ادویه را هم بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

۴. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم شود بپزید.

۵. هر چند وقت یک‌بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود مقداری به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه‌ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.

۶. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می‌خواهید گوشت را بکوبید مقداری دارچین به آن اضافه کنید.

۷. گوشت پخته‌شده را هم می‌توان در کنار شویدپلو سرو کرد.

۸. آب گوشت و گوشت‌کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن و ترشی بسیار لذیذ می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
طاها
۱۷:۳۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
سلام
این غدا را در آران و بیدگل در حسینیه عبدلله خانه ده می دن
Iran (Islamic Republic of)
سلام
۱۵:۴۶ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
امروز در سریال صحبت از این غذا شد سریال نفس گرم چقدر دوست داشتم یاد بگییرم حتما درست می کنم ممنون