در این مطلب قصد داریم روش تهیه خوراک سنگدان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک سنگدان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

سنگدان‌ها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین. بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان‌ها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه.


بیشتر بخوانید


منبع: غذاکده

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iraq
کڕدو
۲۱:۲۱ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
مردم بدبخت زورشون بە سنگدان هم نمی رسە همون تخم مرغ خوبە
Iran (Islamic Republic of)
بنیامین
۱۲:۲۵ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
ممنون میشم اگ آموزش پختن تخم مرغ آب پز ب روش سنتی هم بذارید بانوان فیض ببرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۹ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
سلام لطف کنید آموزش پخت کله پاچه مرغ هم بدید تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۲ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
عالیه