به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک سنگدان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
سنگدانها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین. بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدانها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه.
بیشتر بخوانید
منبع: غذاکده
انتهای پیام/