به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حجت الاسلام محمد صالحی مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا طرح شمیم حسینی با هدف تهیه و توزیع بستههای غذایی، طبخ غذای گرم و تهیه اقلام بهداشتی میان مجاورین بقاع متبرکه و مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار در دستور کار سازمان اوقاف قرار گرفت.
او افزود: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه نیز که همواره در عرصه خدمت رسانی به مردم خود را مسئول میداند، وارد عمل شد و عملکرد مطلوبی ارائه داد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه بیان کرد: طبخ ۱۰ هزار پرس غذای گرم در بقاع متبرکه و توزیع آن در مناطق یاد شده، تهیه ۳۵۰۰ بسته بهداشتی و همچنین ۱۲۰ سبد غذایی از اقدامات این اداره کل در دهه اول ماه محرم است.
صالحی با بیان اینکه کار تهیه سبدهای غذایی تازه آغاز شده و ادامه دارد گفت: کار تهیه سبدهای غذایی آغاز شده و آمار دقیق و نهایی آن به زودی اعلام میشود.
انتهای پیام/ز