به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «چند روز پیش اعلام شد که فیلم کمدی فانتزی «هولیا» هم به کارگردانی مرتضی آتش زمزم در ترکیه و با بازی بازیگران خارجی تمام شده است، سازندگان فیلم سینمایی «هولیا» که برای ادامه فیلمبرداری راهی ترکیه شده بودند، کار تولید را در این کشور و شهرهای استانبول و آنتالیا به پایان بردند. در این سکانسها «ویلما الس بازیگر آلمانیالاصل سینما و تلویزیون ترکیه جلوی دوبین رفت. او بیشتر به خاطر بازی در سریال «روزی روزگاری» که در ایران با نام «علی کاپیتان» به یاد میآید، شناخته میشود.»
در وهله نخست باید گفت، حضور بازیگران زن سریالها و فیلمهای ترکیهای در سینمای ایران قبل از این سابقه داشته است که نفس حضور اغلب این بازیگران، فروش بیشتر فیلمهای سینمای ایران است، که این موضوع در اغلب این فیلمها صدق نکرد و برخی از این آثار همانند فیلم «جن زیبا» شکست سنگینی را در گیشه سینماها تجربه کرد.
آنهایی که فیلم سینمایی "جن زیبا" ساخته بایرام فضلی را دیده اند مسلما به این نتیجه میرسند که اگر بجای بازیگر زن ترکیهای، یک بازیگر نه چندان مطرح ایرانی این نقش را بازی میکرد نه تنها به لحاظ فروش فیلم تفاوت چندانی نداشت بلکه شاید فیلم از نظر کیفی با اتفاقات بهتری مواجه میشد. اما حاشیههای این فیلم از همان روزهای نخست اکران شروع شد و تنها در سه روز نخست اکران با فروش ناامید کننده ۱۲۳ میلیون تومان روبرو شدو در ادامه هم این روند ناامیدکننده باقی ماند تا این فیلم یکی از آثار شکست خورده اکران سال ۹۸ لقب بگیرد.
بیشتربخوانید
ماجرای حضور مدل تصاویر مستهجن در یک پروژه ایرانی
از «حریم سلطان» تا «جن زیبا»
اما نورگل یشیلچای بازیگر سریالهایی چون «حریم سلطان» ترکیهای که نقش نخست این سریال را در کنار فرهاد اصلانی ایفا میکرد به هیچ وجه نتوانست در فروش این فیلم تاثیر مثبت بگذارد، حتی حواشی خودساختهای که عوامل فیلم از مدتها قبل از اکران به راه انداخته بودند هم نتوانست به دیده شدن فیلم کمک کند. شاید قبل از آغاز اکران این فیلم خیلیها تصور میکردند که حضور یک بازیگر ترکیهای، موجب فروش بالای این فیلم ایرانی میشود، اما دقیقا همه چیز برعکس آن چیزی شد که عوامل و سرمایه گذاران «جن زیبا» انتظار داشتند.
از سویی دیگر علاوه بر نورگل یشیلچای، فرهاد اصلانی، لیلا زارع، محرم زینال زاده، لیلا موسوی، میثم پویان فر و غزل فرید در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند و ترکیب بازیگران نشان میدهد امید فروش این فیلم دقیقاً بازیگر سریالهای ترکیهای اثر بوده است.
در ادامه باید دید، آیا تجربه تلخ حضور بازیگر سرشناس ترکیهای برای سایر فیلمهای در دست تولید هم اتفاق میافتد یا خیر.
علاوه بر فیلم سینمایی «هولیا»، دو فیلم سینمایی دیگر هم این روزها مراحل تولید خود را با حضور بازیگران ترکیهای پشت سر میگذارند و نکته قابل تامل هم اینکه این دو اثر سینمایی هم از آثار طنز محسوب میشوند که از حضور بازیگران زن ترکیهای برای فروش بیشتر استفاده میکنند.
فیلم سینمایی «کوسه» به کارگردانی علی عطشانی از مدتی پیش با حضور آسیا تاشکین بازیگر مطرح ترکیهای جلوی دوربین رفته است، این فیلم سینمایی کمدی بجز بازیگر ترکیهای از چهرههای سرشناسی، چون مهدی هاشمی بهره میبرد و گزینه جدی برای قرار گرفتن در لیست آثار طنز پرفروش سال آینده محسوب میشوند.
فیلم سینمایی کمدی «اکسیدان ۲» هم با حضور جواد عزتی و امیر جعفری در مراحل پیش تولید است، این فیلم سینمایی که در فصل نخست از پرفروشهای سینما محسوب میشد در فصل جدید با حضور دو بازیگر زن مطرح ترکیهای به نامهای برن سات و سرنای ساریکایا به دنبال فروش بیشتر در سینماها هستند.
نکته قابل تامل اینکه که شرایط کرونایی کشور روند تولید این دو اثر را هم با مشکل مواجه کرده است که این موضوع شاید منجر به این شود که هیچ کدام از این دو اثر تا پایان امسال به تولید نهایی نرسد.
در پایان ذکر این نکته ضروری است که علاوه بر بازیگران زن ترکیه ای، بازیگران زن خارجی دیگری نیز در فیلمهای سینمای ایران حضور داشتند که حضور برخی صرفا بخاطر فروش بیشتر فیلمها نبوده است بلکه مقتضات داستان ایجاب میکرده است که از حضور بازیگر زن بهره برده شود که چه بسا برخی از این فیلمها هم از آثار قابل تامل سینمای ایران محسوب میشوند که از این میان میتوان به حضور موفق بازیگران زن خارجی در فیلم هایی، چون «کتاب قانون»، «استرداد» و «شیرین» اشاره کرد.
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/
ما باید همه درامون رو به جهان خارج ببندیم و فقط خودمون باشیم. یعنی چی بازیگر خارجی مییارین تو فیلمهامون.
پشت پرده حضور بازیگران ترک در ایران چپاول مردم ایران هستو نشر قرهنگ ترکی در ایران هست، هوشیار باشین.
معلومه ديگه كسي حرف رسانه هاي غربي رو باور نميكنه كه ايرانيها آدم خوار هستند
هر کس کار گیرش نمیاید
با پارتی بازی و زد وبند هنرپیشه میشه
بدون اینکه دانشگاه رفته باشه
به اینخاطر توهم میزند و یک شبه خودش را نظر پرداز
دانشمند .نخبه جا میزند
جای بسی تاسف است که از خاننهای کشور دیگه
استفاده میشه
تمام فیلم هاشون بد اموزی داره
همش خیانت .دوز و کلک وووووو را به تصویر میکشند
منظورم فیلم های ترک
اصلا خانواده را به چالش و بی بند و باری میکشد