به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر اهل غذاهای بینالملل باشید حتما اسم نان تورتیلا به گوشتان خورده است. نان معروف مکزیکیها که برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده میشود. پخت این نان به مدت زمانی کمی احتیاج دارد و فقط با ۵ ماده غذایی در دسترس آماده میشود.
مواد لازم:
آرد از هر نوعی (ترجیحا آرد گندم کامل) ۲ فنجان
بکینگپودر یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کانولا ۲ قاشق چایخوری
آب گرم سهچهارم فنجان
مدت زمان آمادهسازی خمیر ۱۰ دقیقه
مدت استراحت دادن به خمیر ۳۰ دقیقه
کل زمان ۵۵ دقیقه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
در ابتدا مواد خشک را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید (آرد و بکینگ پودر).
سپس روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری که در دسترس دارید را اضافه کنید.
آب را اضافه کنید و مواد را با یک چنگال هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند. خمیر را روی یک سطح صاف بگذارید و حدود ۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا نرم و لطیف شود.
سپس خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و برای ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید.
بعد از این مدت، خمیر را به ۸ تکه تقسیم کنید و آنها را با دستتان گرد کنید.
یک تکه را بردارید و آن را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه صاف کنید.
یک قابلمه نچسب را داغ کنید و روی شعله متوسط بگذارید. برای مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه اجازه دهید خمیر بپزد تا زمانی که شروع به حباب زدن کند. سپس آن را برگردانید و بعد از همین مدت آن را بردارید.
روی تورتیلا باید حبابهای طلایی و قهوهای ظاهر شود.
نکته: اگر روی خمیر شما بعد از ۴۵ ثانیه تا یک دقیقه حبابی ظاهر نشد شعله را کمی بیشتر کنید.
توصیه: برای تازه ماندن تورتیلا آنها را در یک دستمال آشپزخانه بگذارید و بعد داخل یک کیسه پلاستیک و در آن را ببندید.
منبع: همشهری آنلاین
انتهای پیام/