برداشت سیب زمینی از سطح ۹۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کیار آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سعید داودی نیا مدیر جهاد کشاورزی کیار گفت: برداشت سیب زمینی در سطح ۹۳۰ هکتار از زمین‌های زراعی این شهرستان آغاز شده و پیش بینی می‌شود ۴۷ هزار تن محصول از این زمین‌ها برداشت و در بازار عرضه شود.

او افزود: متوسط برداشت سیب زمینی در هر هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان ۵۰ تن است.

داودی نیا عمده ارقام سیب زمینی کشت شده در این شهرستان را اگریا، بامبا، سانته، جلی بیان و اضافه کرد: کشت سیب زمینی در شهرستان کیار نیمه اول خرداد آغاز می‌شود و اواخر شهریور ماه تا اواسط مهرماه برداشت می‌شود.


بیشتر بخوانید


او به خدمات کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی تابعه از مرحله کاشت تا برداشت اشاره کرد و ادامه داد: از اقدام‌های این مدیریت درخصوص کشت محصولات بهاره برگزاری کلاس‌های آموزشی ترویجی، آموزش‌های انفرادی بهره برداران، ترغیب کشاورزان جهت تهیه بذر مرغوب است.

داودی نیا گفت: با توجه به اهمیت محصولات بهاره در الگوی غذایی خانوار‌های ایرانی سعی بر این است که با تلاش کارشناسان، تمامی موانع و مشکلات موجود در عملیات کاشت، داشت و برداشت شناسایی و رفع گردد و عوامل بیماری زا و آفات و روش مبارزه با آن‌ها به صورت صحیح به کشاورزان آموزش داده شود و عملکرد در واحد سطح افزایش یافته و محصول تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شود.

او افزود: سطح زیر کشت عمده محصولات بهاره این شهرستان (سیب زمینی، چغندرقند، حبوبات، ذرت علوفه ای، پیاز، گوجه فرنگی، خیار و...) در سال زراعی جاری دو هزار و ۷۸۴ هکتار با عملکرد تولید ۱۰۲ هزار و ۳۰۰ تن است.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.