به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پلوی اگه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمهای ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیازچه ۲ ساقه
پودر کاری ۱ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۳ پیمانه (بسته به نوع برنج متفاوت میباشد)
گوجه فرنگی ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
دانه فلفل سیاه ۴ عدد
بیشتر بخوانید
طرزتهیه:
برنج را به مدت ۱ ساعت با آب ولرم و نمک بخیسانید.
سپس آب آن را خارج نمایید و کنار بگذارید.
روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
آن گاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچهی خرد شده، پودر کاری و مقداری نمک را نیز به آن اضافه نمایید.
در قابلمهای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید.
اکنون حرارت را ملایم کنید و حدود ۲۰ دقیقه برنج را طبخ نمایید.
بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت کته دم نمایید.
در پایان، برنج را در دیس بکشید و بقیهی گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانههای فلفل تزئین کنید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/