به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه آب نبات چوبی خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
شکلات
شکر- ۲ پیمانه
شربت گلوکز- دوسوم پیمانه
اسانس خوراکی دلخواه - ۲ قاشق چایخوری
ترافل رنگی - به میزان دلخواه
چوب آب نبات - ۶ عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- برای شروع کار ابتدا دو عدد کاغذ روغنی را روی سطح کار پهن کنید. یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید و در کناری بگذارید.
۲- شکر را با شربت گلوکز (گلوکز مایع) و یک چهارم فنجان آب در یک شیرجوش کوچک ترکیب کنید. شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک عدد دماسنج آشپزخانه را نیز داخل شیرجوش بگذارید.
۳- حرارت اجاق گاز را تا درجهای بالاتر از متوسط زیاد کنید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. تا زمانی که شکر در مخلوط حل نشده و باقی مانده است، از هم زدن آن دست نکشید. یک قلم موی شیرینی پزی کوچک را در آب خیس کنید و به کمک آن دور داخلی ماهیتابه را خیس و نمدار کنید. این کار به حل شدن شکر و شفاف شدن مخلوط کمک میکند.
۴-اجازه دهید مخلوط به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا دماسنج آب نبات دمای ۱۵۵ درجه سانتی گراد را نشان دهد.
۵- وقتی مخلوط به این دما رسید، ماهیتابه را فوری از روی حرارت بردارید و آن را در کاسه آب یخ (که در مرحله اول آماده کرده بودید) قرار دهید. مراقب باشید ماهیتابه در آب غوطه ور نشده و قطرهای آب وارد آن نشود. به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه شیرجوش را در کاسه آب یخ نگه دارید تا خنک شود، سپس آن را بردارید.
۶- اگر تمایل دارید اسانسی در آب نبات چوبی تان بریزید، باید در این مرحله این کار را انجام دهید.
۷- شربتی را که تهیه کردید روی کاغذ روغنی به شکل دایرههایی با قطر ۵ تا ۷ سانتی متر بریزید. بین آبنباتها حدود ۷ تا ۹ سانتی متر فاصله بگذارید تا مطمئن شوید به هم نمیچسبند.
۸- فوری چوب آب نبات را در مایع آب نبات بگذارید و به آرامی فشار دهید. ترافلهای رنگی را روی مایع آب نبات بپاشید. اجازه دهید آب نباتها کاملا خنک و سفت شوند. سپس به آرامی آب نباتها را از کاغذ جدا کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/