در گزارش زیر طرز تهیه شیر بلال کبابی مکزیکی با چند نوع سس و چاشنی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فصل شیر بلال یا همان ذرت تازه است و بساط درست کردن شیر بلال کبابی هم داغ داغ است. شما برای رساندن خواص بلال کبابی به بدن بلال را به چه روشی و با چه چاشنی‌هایی درست می‌کنید؟ ساده‌ترین روش این است که شیر بلال را روی زغال کباب کنید و سپس یک لحظه در آب نمک فرو ببرید و میل کنید. اما به جز این روش با اضافه کردن سس و چاشنی‌های مختلف می‌توانید یک شیر بلال کبابی خوشمزه و لذیذ درست کنید

طرز تهیه شیر بلال کبابی با سس نعنا و جعفری


طرز تهیه شیر بلال کبابی خوشمزه و لذیذ با انواع سس و چاشنی
مواد لازم برای ۴ عدد شیر بلال

جعفری ساطوری خرد شده: ۸ قاشق غذاخوری

نعنا تازه و ساطوری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری

سس مایونز: ۱۲ قاشق غذاخوری

سس خردل: ۴ قاشق چایخوری

ماست چکیده: ۸ قاشق غذاخوری

لیموترش: ۸ عدد

نمک و فلفل قرمز: به میزان دلخواه


طرز تهیه

برای درست کردن این سس خوشمزه برای شیر بلال تمام مواد گفته شده را با هم مخلوط کنید و سس را آماده کنید. می‌توانید مواد سس را در غذاساز بریزید تا خوب پوره شود. سپس بلال را کبابی کنید و در آب نمکی که درست کرده‌اید فرو ببرید. بعد از آماده شدن بلال کبابی روی آن سس بریزید و میل کنید. یک مدل ذرت مکزیکی خوشمزه با بلال.

طرز تهیه شیر بلال کبابی با سس قارچ

 

طرز تهیه شیر بلال کبابی خوشمزه و لذیذ با انواع سس و چاشنی

برای درست کردن شیر بلال کبابی با سس قارچ ابتدا بلال‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در شیر بخیسانید. سپس در یک کاسه بزرگ یا پارچ مقداری آب، نمک، فلفل سیاه و آویشن بریزید و بلال‌ها را در آن فرو ببرید. بلال‌ها را از این محلول بیرون بیاورید و روی شعله ملایم گاز یا روی منقل کباب کنید.

 

وقتی بلال‌ها کباب شدند در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان رنده شده یا پودر پنیر پارمزان روی آن‌ها بریزید. به این ترتیب یک مدل ذرت مکزیکی با بلال دارید. این مدل شیر بلال را با سس قارچ یا سس هزار جزیره میل کنید. مطالعه مقاله طرز تهیه سس قارچ برای سرو در کنار انواع استیک و خوراک گریل و پاستا را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 


طرز تهیه شیر بلال آب‌پز با سس کره و پاپریکا

 

طرز تهیه شیر بلال کبابی خوشمزه و لذیذ با انواع سس و چاشنی

 

برای آب‌پز کردن شیر بلال آن‌ها را در کمی آب و شیر (نسبت مساوی آب و شیر یا فقط با شیر) و نمک آب پز کنید. سپس مقداری کره، رنده پوست لیمو، جعفری ساطوری خرد شده، پودر فلفل پاپریکای دودی، فلفل قرمز و پودر چیلی را با هم مخلوط کنید.

 

وقتی بلال آب‌پز شد همان لحظه که داغ داغ است مقداری پنیر پارمزان پودری یا رنده شده روی آن بریزید و از سسی که درست کرده‌اید روی بلال‌ها بمالید. خواص بلال کبابی بی‌شمار است. از بلال کبابی یا آب پز برای تهیه انواع سالاد و خوراک گریل و در کنار غذا‌هایی مثل استیک هم می‌توانید استفاده کنید.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۳:۳۳ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
سرفدای شکم بیخیال چربی وکلسترول بالاش بزن بربدن روشن شین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
این همه سس که چربی رو بالا میبره و میکشمون.خخخ.
همون بلال رو بپزیم یا برشته کنیم بخوریم بهتره والا
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۰۹ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
این چیه انگار ابرنگ گواش روش ریخته
Iran (Islamic Republic of)
سلطان بیکاری
۱۳:۰۵ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
کلا ملت میخان خودکشی کنند الان دنیا داره میره سمت غذاهای آبپز و خشک ایرانیا تاز بدوران رسیده انگار تازه پنیر و سس را کشف کردن نکنید اینکارااااا اینا همش بیماری هستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
فکر کنم یه خوردنی سالم رو تبدیل به ناسالم بکنیم.