به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز طرز تهیه ساق مرغ كنجدی را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
عسل ۲ قاشق سوپخوری
سیر لهکرده ۳ حبه
زنجفیل رندهکرده ۱ قاشق چایخوری
ادویهی گراماسالا یک چهارم قاشق چایخوری
سس چیلی شیرین ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگی ۶۰ میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
ران مرغ ۸ عدد
کنجد ۱ قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید
طرزتهیه
ابتدا در کاسهی مناسبی، عسل، سیر، زنجفیل، ادویه، سس چیلی و سس گوجهفرنگی را مخلوط کنید.
رانهای مرغ را به این سس آغشته نمائید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا رانها را در ظرف مناسبی بچینید، سپس از سُس فراهمکرده، با قلممو روی آنها بمالید.
حالا ظرف را بدون درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰ درصد، به مدت ۲۰ دقیقه رانهای مرغ را بپزید.
اکنون دانههای کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و بدون درپوش، داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۳ دقیقه برشته کنید.
در طول برشته کردن، ۲ بار آن را هم بزنید.
سپس باقیماندهی سس را در ظرف مناسبی بریزید، درون دستگاه بگذارید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۲ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
اینک این سس را روی رانهای مرغ بمالید و کنجد بپاشید. اکنون غذا آمادهی مصرف است.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/