به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ عبدالله جواری رئیس انجمن خوشنویسان کرمانشاه گفت: در کرمانشاه از آثار هنر خوشنویسی زیاد استقبال نمیشود و باید با برگزاری نمایشگاههای مختلف و معرفی هنرمندان این عرصه به جامعه، به موضوع اقتصاد در هنر خوشنویسی هم توجه ویژه صورت گیرد.
او دستیابی به وضعیت اقتصادی بهتر را وابسته به همت خود خوشنویسان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اطلاعرسانی همه ارگانهای مرتبط دانست و اظهار داشت: اگر امروز استانهای شیراز و اصفهان در زمینه اقتصاد هنر پیشرو هستند به دلیل فرهنگ مردم آن منطقه و آشنایی بیشتر مردم عادی با آثار هنری و هنرمندان استان خودشان است.
استاد جواری، مسائل اقتصادی را برای هنرمندان بسیار مهم توصیف کرد و گفت: در کرمانشاه با وجود استعدادها و ظرفیتهای فراوانی که در زمینه خوشنویسی داریم، اما مردم اطلاع چندانی از این هنر ندارند و آگاهی مردم هم موجب تحول در وضعیت اقتصادی هنرمندان میشود تا بتوانند با علاقه و انگیزه بیشتری به خلق آثار ناب خوشنویسی روی بیاورند.
خوشنویس کرمانشاهی با اشاره به برگزاری آزمون خوشنویسی در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه و برگزاری کلاسهای مختلف از مبتدی تا سطح عالی در همه شهرستانهای استان گفت: سال ۱۳۶۰ انجمن خوشنویسی را با یک کلاس احداث کردم، اما امروز ۳۵ کلاس مختلف در سطح استان دایر است.
رئیس انجمن خوشنویسان استان کرمانشاه، در خصوص تعداد دانشآموختگان در کلاسهای خوشنویسی هم گفت: هماکنون ۴۰۰ دانشآموخته ممتاز، ۶۰ دانشآموخته فوق ممتاز و هزاران خوشنویس در رده پایینتر از ممتاز و علاقهمند به این عرصه در حال فعالیت و خلق اثر هستند.
استاد جواری در خصوص ویژگیهای هنر خوشنویسی هم گفت: این هنر یکی از هنرهای اصیل ایرانی است به خصوص خط نستعلیق که خط خاص مردم ایران است.
او با بیان اینکه خوشنویسی ذات هنر ایرانیها است ادامه داد: همه ما ایرانیها خوب نوشتن را دوست داریم، اما برای اینکه مردم را با این هنر بیشتر آشنا کنیم نیازمند هماهنگی و همکاری بیشتری هستیم.
انتهای پیام/ز