بر اساس اعلام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افراد سیگاری عوارض شدیدتری از ابتلا به کرونا را تجربه می کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، براساس اعلام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دخانیات سالانه بیش از ۸ میلیون نفر را در جهان می کشد. بیش از ۷ میلیون نفر از این مرگ و میر‌ها ناشی از مصرف مستقیم دخانیات و حدود ۱.۲ میلیون نفر به خاطر قرار گرفتن افراد غیر سیگاری در معرض دود دست دوم دخانیات است.

استعمال دخانیات یک عامل خطرناک شناخته شده برای بسیاری از عفونت‌های تنفسی است و شدت بیماری‌های تنفسی را افزایش می‌دهد. 

کووید‏-۱۹ یک بیماری عفونی است که در درجه اول به ریه‌ها حمله می‌کند. استعمال دخانیات باعث اختلال در عملکرد ریه می‌شود و بدن را برای مقابله با بیماری کرونا و سایر بیماری‌ها ضعیف می‌کند.
 

بیشتربخوانید

 
دخانیات همچنین عامل اصلی بیماری‌های غیر واگیر مانند بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، بیماری‌های تنفسی و دیابت است که مصرف کنندگان آن با دارا بودن بیماری‌های زمینه‌ای مذکور، به نوع شدید‌تر بیماری کرونا ویروس مبتلا خواهند شد. تحقیقات موجود نشان می‌دهد که مصرف کنندگان دخانیات در معرض خطر ابتلا به بیماری شدید و همچنین مرگ قرار دارند.

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از زمان ترک، ضربان قلب بالا و افت فشار خون رخ می‌دهد. پس از ۱۲ ساعت، سطح مونوکسیدکربن در جریان خون به حالت عادی برمی گردد. طی ۲ تا ۱۲ هفته، گردش خون بهبود و عملکرد ریه افزایش می‌یابد. بعد از ۱ تا ۹ ماه، سرفه و تنگی نفس کاهش می‌یابد.

انتهای پیام//ف.س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.