به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجتالاسلام عبدالرضا محمودی در آیین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ حوزههای علمیه استان که در مصلی قدیم نماز جمعه شیراز برگزار شد، گفت: یکی از الطاف خداوند به انسان این است که در کنار پیامبرانی که برای میل انسان به سعادت و خوشبختی و تعالی ارسال کرد، ترجمان وحی در کنار پیامبران قرار داد، بی شک یکی از ترجمان الهی وجود حضرت زهرا(س) است.
او به فعالیتهای فرهنگی حوزههای علمیه اشاره کرد و گفت: حوزه در مسائل فرهنگی حول محور قرآن کریم عمل میکند و بحث قرائت قرآن نیز در حوزه باید اوج بگیرد.
محمودی بیان کرد: علیرغم اینکه هنوز ۲۰ سال از تأسیس حوزه علمیه خواهران استان فارس نگذشته است، با مشارکت مسؤلان به ویژه حجتالاسلام والمسلمین موحد، بحمدالله موفقیتهای قابل توجهی را به دست آورده و با هدفگذاری میل به تراز انقلاب اسلامی، پژوهش و فرهنگی فعالیتهای خود را آغاز کرده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران فارس عنوان کرد: حوزه خواهران در اکثر شهرستانها و حتی بخش ها نیز مدارس علمیه دایر کرده است؛ در حال حاضر ۳۲ مدرسه خواهران در استان وجود دارد با حدود ۴ هزار طلبه، علیرغم محدودیتهای امسال حوزه خواهران حدود ۸۰۰ داوطلب را پذیرش کرده است.
محمودی بیان کرد: در بخش آموزش تلاش بر این است که ضمن حفظ مبانی آموزش، بهمناسبت اقتضائات خاص استان دروسی را تعریف کنیم، لذا به تناسب استان فارس، ۲۰ واحد از مرکز قم بنا بر نیازها تعریف شده است.
او به فعالیتهای پژوهشی حوزه علمیه خواهران فارس اشاره کرد و گفت: فعالیتهای هر مرکز آموزشی را نسبت به خروجی آن مجموعه محک میزنند، از اینرو شناسنامه حوزه علمیه به تولیدات علمی آن است، به همین دلیل تلاشهای بسیاری در حوزه پژوهش انجام شده است.
دبیر جامعه اساتید حوزه علمیه فارس با اشاره به شرایط کرونایی بیان کرد: حوزه علمیه یکی از برگهای زرین خود را در این ایام کرونایی بر جای گذاشت، از تلاشهای بیدریغ جهادی طلاب در بخش ضدعفونی، تولید ماسک گرفته تا تغسیل و تدفین اموات کرونایی که کار بسیار ارزندهای بود.
انتهای پیام/