به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی کانولی یک دسر ایتالیایی اصیل و خوش طعم بوده که ترکیب کاملی از طعمها و مزههای متنوع است. شیرینی کانولی یک شیرینی ترد و لذیذ است که وسط آن مادهای نرم و خامهای قرار گرفته است. این ماده میانی، پنیر ریکوتا شیرین با شکلات چیپسی است. لایه بیرونی و صدفی کانولی ترد و شکننده بوده و مانند کورن فلکس در دهان شما خرد میشود. ماده میانی آن هم غلیظ و شیرین است. وجود شکلات چیپسی هم طعم فوقالعادهای به آن میدهد.
این شیرینی جذاب را در خانه و بدون فر هم میتوانید تهیه کنید. ممکن است تهیه این شیرینی ایتالیایی وقت نسبتا زیادی از شما بگیرد، اما زمانی که آماده شد، طعم و مزه شگفتانگیز آن سبب میشود خستگی از تنتان بیرون رود. شیرینی کانولی را در مهمانیها هم میتوانید سرو کنید. اگر شما هم برای درست کردن این شیرینی ایتالیایی وسوسه شدید، در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مواد میانی شیرینی کانولی صدفی
آرد گندم ۲۵۰ گرم
شکر سفید یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
کره سه قاشق غذاخوری
آب انگور یک سوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن هشت پیمانه
مواد لازم برای تهیه مواد میانی شیرینی کانولی صدفی
پنیر ریکوتا ۹۰۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
شکلات چیپسی سه چهارم پیمانه
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
پسته خام
بیشتربخوانید
طرز تهیه مواد میانی شیرینی کانولی صدفی
پنیر ریکوتا را آبگیری کنید. اگر رطوبت پنیر را نگیرید، هنگام اضافه کردن شکر همانند سوپ شل میشود. برای آبگیری پنیر، یک آبکش فلزی داخل یک کاسه گذاشته و داخل آبکش پارچه تنظیف قرار دهید. سپس پنیر را داخل آبکش بریزید. یک لایه از پارچه را روی پنیر گذاشته و یک وسیله سنگین، مانند ظرف ترشی یا مربای پر روی پنیر قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۸ ساعت در این حالت بماند.
پنیر آبگیری شده را به همراه شکر پودر شده، چیپس شکلاتی و پودر دارچین در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید. حالا مواد میانی شما آماده است.
طرز تهیه لایه صدفی شیرینی کانولی
آرد گندم، شکر سفید و نمک را داخل غذاساز ریخته و آن را با دکمه پالس (pulse) بزنید. کره را به صورت مکعبهای کوچک برش داده و داخل آن ریخته و مجدد دکمه پالس را بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که تکههای کره قابل دیدن نباشند.
آب انگور و تخم مرغ را اضافه کنید. دوباره مواد را با غذاساز هم مخلوط کنید. علاوه بر میزان ذکر شده، یک قاشق غذاخوری دیگر آب انگور به خمیر اضافه کنید تا کمی به هم بچسبد و نرم شود.
خمیر به دست آمده را به شکل یک توپ درآورده و داخل یک کاسه چرب بگذارید. روی کاسه را با پارچه یا پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۱۲۰ دقیقه استراحت کند. دادن زمان استراحت به خمیر سبب عمل کردن گلوتن و کار بهتر با خمیر میشود.
داخل یک ماهیتابه گود بزرگ یا قابلمه، روغن را به ارتفاع سه سانتی متر ریخته و داغ کنید. نصف خمیر را از کاسه در آورده و روی نصف دیگر را بپوشانید تا خشک نشود. روی یک سطح صاف، مانند سینی، کمی آرد بپاشید و خمیر را خیلی نازک پهن کنید.
با استفاده از یک چاقو تیز یا کاتر، خمیر را به صورت دایرهای برش دهید. میلههای کانولی را با اسپری روغن یا کمی کره چرب کنید.
با استفاده از انبر فلزی، با دقت خمیر را داخل روغن داغ گذاشته و حدود یک تا دو دقیقه یا تا زمانی که خمیر ترد و رنگ آن طلایی تیره شود، سرخ کنید. مواظب باشید دمای روغن به حدی نباشد که باعث سوختن کانولیها شود.
با استفاده از انبر، کانولی سرخ شده را از روغن درآورید. آن را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن کامل برود. با استفاده از انبر فلزی یا حوله کاغذی تا شده، قالب فلزی را نگه دارید و یک حوله کاغذی دور خمیر سرخ شده بپیچید و با دقت آن را از روی قالب بردارید. بگذارید قالبهای فلزی خنک شوند، سپس این مراحل را تکرار کنید.
خمیر صدفی را روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شود. سپس داخل آن را با مواد میانی کانولی پر کرده و با پسته خام خردشده و شکلات چیپسی تزیین کنید یا روی آن پودر شکر بپاشید.
چند نکته
میله فرم دهنده کانولی را به اسم قالب شیرینی ساق عروس در قنادیها میتوانید تهیه کنید.
شما میتوانید با چند ثانیه نگه داشتن انگشتتان روی دکمه پالس، با بالاترین سرعت و در کمترین زمان مواد را یکدست کنید.
خمیر صدفی کانولا را بدون غذاساز هم میتوانید درست کنید.
میتوانید خمیرهای خشک کانولی را در ظرف در بسته به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. مواد میانی را هم میتوانید در ظرف جداگانه حدود پنج روز در یخچال نگهدارید.
بهترین زمان برای سرو کردن کانولی، یک ساعت پس از آماده کردن است.
میزان شکلات چیپسی را میتوانید به دلخواه افزایش دهید.
منبع: آشپزی
انتهای پیام/