در این مطلب قصد داریم روش تهیه رولت مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

فیله‌مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
فلفل پاپریکا: اندکی (اختیاری)
اسفناج خرد شده و پخته: یک پیمانه
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
زعفران و نمک و فلفل: به اندازه لازم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
روغن: به اندازه لازم
آرد و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ: یک عدد زده شده
کلم بروکلی خرد شده و پخته: یک پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
فویل


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

فیله‌مرغ را آماده کرده و با بیفتک کوب به آرامی روی آن‌ها ضربه بزنید.
سپس به آن‌ها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعم‌دار شود.
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود.
سپس زیر شعله را خاموش کنید.
اسفناج، ذرت، فلفل پاپریکا، پنیر خامه‌ای و پنیر پیتزا را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید.
این مایه را روی فیله مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده را روی آن ریخته و مرغ را لوله کنید و در فویل بپیچید.

رولت‌ها را هم میتوان در فر قرار داد و هم سوخاری کرد:
روش اول: رولت مرغ در فر
بعد از آماده کردن رولت‌ها، آن‌ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱/۵ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.

روش دوم: رولت مرغ سوخاری
رولت‌ها را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس در آرد بغلتانید و سپس در زرده تخم مرغ مخلوط با نمک و فلفل بزنید و در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.

طرز تهیه سس مخصوص
در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را​ همراه نمک، فلفل، زعفران و اندکی آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.

نکته:

مواد میانی سلیقه‌ای است، میتوانید سبزیجات مورد علاقه خود را جایگزین کنید.

منبع: ashpazihaye beynolmelali

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.