به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز برای علاقهمندان به طعمهای تند روش پخت یک نوع سوپ مکزیکی را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوهی پخت سوپ تند مرغ، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ: یک عدد
خامه ترش: یک قاشق غذاخوری
لوبیا قرمز پخته شده: یک پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
فلفل قرمز تند: یک عدد
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: یک عدد
پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
ذرت پخته شده: یک پیمانه
جعفری خرد شده: یک قاشق چایخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
سیر: دو حبه
پیاز: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سینهی مرغ را به شکل قطعاتی کوچک، خرد میکنیم و فلفل قرمز را به شکل نوارهای باریکی درمیآوریم.
روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم پیاز خرد شده به همراه سیر رنده شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. زیره، جعفری و نمک را به پیاز اضافه کرده و هم میزنیم.
قطعههای مرغ را به مخلوط بالا اضافه کرده و تفت میدهیم تا کاملا خامی مرغ از بین برود.
آرد سوخاری را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
حالا نوبت اضافه کردن لوبیای قرمز و ذرت پخته شده به همراه آب مرغ است. پس از اضافه کردن این مواد، ده دقیقه آن را روی حرارت قرار میدهیم.
گوجه فرنگیها را پوست گرفته و خرد میکنیم و به همراه شیر، خامه ترش و پنیر، به سوپ اضافه میکنیم. کمی از پنیر را برای تزیین روی سوپ، نگه میداریم.
حرارت را کمی زیاد میکنیم تا پنیرها داخل سوپ، ذوب شوند. سوپ ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/