در این مطلب دستورالعمل تهیه کوکوی رشته‌ای آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در کوکوی رشته‌ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته‌ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش تهیه این کوکوی خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

سیب زمینی ۲.۵ پیمانه، رشته‌ای رنده شده

تره فرنگی یا پیازچه ۲ ساقه

آرد ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد، زده شده

نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


روش تهیه:

سیب زمینی‌ها را شسته و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته‌ای رنده کنید. تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو‌ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.

منبع: آکاایران

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.