آموزش کامل پخت دلمه به را مطلب زیر ببینید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در  آموزش امروز کامل‌ترین روش پخت دلمه به را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می‌توانید برای ۳ نفر دلمه به تهیه نمایید. 


بیشتر بخوانید


مواد لازم دلمه به:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
به ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
لپه ۶ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خردشده ۲ قاشق سوپخوری
آلو خیس خورده ۶ عدد
زرشک و کشمش به مقدار لازم
گردو خردشده به مقدار لازم
پودر دارچین به مقدار لازم
جعفری خردشده به مقدار لازم
سرکه و شکر به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه به:
‎برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید، سپس در آب جوش بریزید و بعد از ۳۰ دقیقه آبکش کنید. لپه‌ها را به مدت ۲ ساعت بپزید و بعد داخل سبدی بریزید.

یکی از پیاز‌ها را داخل روغن داغ شده تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک بریزید و تفت دهید، سپس یک قاشق سوپ خوری رب اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

در این مرحله لپه و برنج را به گوشت اضافه کنید. مقداری کشمش، زرشک، گردوی خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

سر بِه‌ها را با دقت جدا کرده و با یک قاشق چای خوری داخل آن‌ها را به آرامی خالی کنید؛ طوری که بِه‌ها سوراخ نشوند. حالا باید داخل بِه‌ها را با مخلوط حاصل پر کنید و سپس سر بِه‌ها را بگذارید.

پیاز باقیمانده را داخل مقداری روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود، سپس زردچوبه و بقیه رب را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری نمک، فلفل و پودر دارچین هم بریزید. آلو‌های خیس خورده و گوشت‌های بِه را هم اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری شکر و سرکه هم اضافه کنید تا سس ملس شود. حدود ۳-۲ لیوان آب اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس بِه‌ها را داخل آن قرار دهید؛ طوری که نصف بِه‌ها داخل سس باشد. در تابه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بِه‌ها بپزند.

به‌ها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آن‌ها را با مقداری جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

منبع: آکا ایران

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.