![چهل و سومین جشنواره فیلم فجر _ روز ششم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/17/20322792_900.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مرتضی رجوعی رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: در جدیدترین رتبه بندی مرکز منطقهای علوم جهان اسلام (ISC) امسال، این دانشگاه موفق به ارتقاء ۲۲ پلهای و کسب رتبه ۴۳ دانشگاههای جامع کشور شده است.
او با تأکید بر اینکه دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در این رتبه بندی بالاترین رتبه را در میان دانشگاههای غیر دولتی ایران از آن خود کرده است، افزود: در رتبه بندی فعلی، این دانشگاه هم ارز دانشگاههای بزرگی همچون دانشگاه بیرجند، دانشگاه شاهد و دانشگاه خلیج فارس و بالاتر از دانشگاه هایی، چون دانشگاه علم و فرهنگ "وابسته به جهاد دانشگاهی"، دانشگاه امام صادق (ع)، دانشگاه هرمزگان، دانشگاه فرهنگیان و جامعه المصطفی العالمیه قرار گرفته است.
این مقام مسئول نگاه راهبردی به تولید علم نافع را عامل اصلی ارتقاء ۲۲ پلهای دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) معرفی کرد و ادامه داد: در این دانشگاه برنامهریزیهای راهبردی متعددی در زمینه ترویج و تشویق تولید علم نافع و کارآفرینی با تکیه بر ظرفیتها و فرصتهای آستان قدس رضوی، شهر مشهد، منطقه ویژه علم و فناوری این شهر و استان پهناور خراسان رضوی انجام شده است.
بیشتربخوانید
رجوعی با اشاره به ایجاد مشوقهای متعدد در زمینه چاپ و نشر مقالات علمی با کیفیت، تألیف و تدوین کتب مرجع و کتب درسی دانشگاهی و گزارشهای طرحهای پژوهشی تقاضا محور برای اعضای هیأت علمی این دانشگاه بیان کرد: خوشبختانه جذب دانشجویان نخبه و مستعد از مسیر ایجاد و تخصیص بورسیه تحصیلی امام رضا (ع) این مسیر را هموارتر کرده است.
او به سوق دادن پایان نامهها و مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی به سمت حل مسایل آستان قدس رضوی، استان خراسان و کشور اشاره و تصریح کرد: در حوزه پایان نامههای کاربردی دانشجویی هم مزایای متعددی همچون تخفیف شهریه، در نظر گرفته شده است.
گروه رتبهبندی دانشگاههای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی کشور را براساس ۲۶ شاخص در قالب ۵ معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات- امکانات و فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و صنعتی که مهمترین مأموریتهای دانشگاهی را مد نظر قرار میدهند، ارزیابی و رتبهبندی میکند.
انتهای پیام//ف. ح