فرمانده مرزبانی:

مرز‌ها هوشمندسازی می‌شوند/ حمایت مرزبانان از مرزنشینان در برابر کرونا

سردار گودرزی گفت: اولویت اصلی ما هوشمندسازی مرزها است.

جوانان مرزبان برای ارتقای آمادگی و توان عملیاتیشان سر از پا نمی‌شناسندبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سردار سرتیپ احمد علی گودرزی فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی کشور، در حاشیه سفر به قصرشیرین و رونمایی از نمایشگاه آخرین دستاورد‌های هنگ مرزی گفت: همه کسانی که در حاشیه مرز هستند و وظیفه تامین امنیت آن‌ها بر عهده مرزبانان ما است، پشتیبانی بی دریغی از مجموعه مرزبانی دارند. 

او اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، همکاران مرزبانی در بحث مواسات و اقدام مومنانه از جیب خود و از تجهیزات و امکانات شان هزینه کردند و در حاشیه مرز‌ها و جا‌هایی که نیاز بود در ایام کرونا که شرایط سخت بود، تلاش‌هایی را انجام دادند و طرح‌های مشارکتی داشتند که در همه استان‌های کشور اتفاق افتاد.

فرمانده مرزبانی کشور گفت: در استان کرمانشاه هم مرزبانان با درک درستی که دارند، مرزنشینان را حمایت کردند که هم در حوزه بهداشتی و هم غذا و درمان و پزشکان در نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی مراقبت می‌کردندکه بیشتر پزشکان وظیفه و همکاران موقت ما هستند.

سردار سرتیپ گودرزی اضافه کرد: لحظات شیرین و غرورآفرینی در مرزبانی استان کرمانشاه می‌بینم که مرزبانان ما جوانانی هستند که برای ارتقای آمادگی و توان عملیاتیشان سر از پا نمی‌شناسند و ارزیابی ما در حوزه مرزبانی استان کرمانشاه وضعیت مطلوب و پایداری است که به همه همکاران و کسانی که در این استان مهم و راهبردی نقش آفرینی می‌کنند خداقوت می‌گوییم.

او گفت: در بازدیدی که از مرز‌های استان قهرمان پرور کرمانشاه داشتیم هم از هنگ مرزی پاوه که الحمدالله وضعیت مطلوبی از حیث امنیتی داشت و هم قصرشیرین که از لحاظ راهبردی بودن و استقرار نیرو‌های مرزی مرز یک جایگاه ملی دارد همه دستگاه‌ها برای حفظ حدود و ثغور کشور تلاش‌های ارزنده‌ای که در تولید امنیت نقش آفرینی می‌کنند، دارند.

او ادامه داد: مرزبانی نیروی انتظامی هم این جایگاه را به لحاظ ساختاری به خود اختصاص داده و در مرز‌های طویل خشکی و دریایی در حال تلاش و فعالیت است و در استان مهم کرمانشاه که جایگاه خاصی در تولید امنیت کشور و ۳۷۱ کیلومتر مرز دارد، از سوی  مرزبانان غیور با چهار هنگ مرزی در حال تلاش است.

او گفت: خوشبختانه با ساختار جدیدی که فرمانده کل قوا پارسال  به مرزبانی نیروی انتظامی دستور فرمودند و تدابیرشان را ابلاغ فرمودند در استان کرمانشاه ارتقای گردان مرزی سومار به هنگ مرزی سومار با جایگاه مناسب داشتیم و یک گردان تکاوری تقویت شده در مرز‌های استان ترجیحا در هنگ مرزی پاوه را اختصاص دادیم.

او اظهار داشت: برای جلوگیری از کالای قاچاق و سایر سلاح‌ها و اقلام ممنوعه‌ای که بعضا افراد ناآگاه به داخل کشور نفوذ بدهند نیز تلاش‌هایی انجام شده و هنگ مرزی ثلاث را ارتقا جایگاه دادیم و در این خصوص نیز تجهیزات و نیروی مناسب هم به مرزبانی استان اضافه شده است.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی کشور گفت: منازلی را برای مرزبانان که مدت مدیدی را در نقاط صفر مرزی به دور از خانواده هایشان در تلاش شبانه روزی هستند با ایجاد شهرک‌های سازمانی در دستور کار قرار داریم که در قصرشیرین نیز فرمانداری کمک کرده و منازل سازمانی آماده شده و قبل از شروع سال تحصیلی همکاران ما در این منازل و شهرک‌ها مستقر می‌شوند که برای بالابردن آستانه تحمل همکاران اثرگذار است.

سردار سرتیپ گودرزی افزود: در خوشایندسازی محیط خدمت نیز تلاش شده هم محیط را متناسب کنیم و هم اقتدار سازمانی افزایش یابد که بحمدالله این وضعیت چشمگیر و رو به صعود است و هم آستانه تحمل همکاران افزایش یافته که پایگاه‌ها و محیط زیستی مناسب و خوشایند شده و استحکامات را نیز نسبت به گذشته مستحکم‌تر کردیم.

او اضافه کرد: هم توان عملیاتی و هم آموزش نیرو‌های ما و به ویژه قرارگاهی که به تازگی دستور دادیم قرارگاه هوشمندسازی مرز‌ها را در دستور کار قرار بدهند که امروز بسیار خوشحال شدم در هنگ مرزی قصرشیرین جوانان برومند مرزبانی امروز نیازسنجی می‌کنند و نیاز واقعی خودشان را انجام می‌دهند و براساس آن نیازمندی‌های خود را مرتفع می‌کنند که در گذشته نیرو‌های مسلح چنین شرایطی نداشتند.

او گفت: امروز می‌بینیم جوانان ما با دست خالی و کمترین امکانات بالاترین بهره دهی را دارند و برای ارتقای توان عملیاتی و صیانت از نیرو‌ها تلاش می‌کنند تا تجهیزات مورد نیاز را در اختیار قرار دهند.

او ادامه داد: در هوشمندسازی و در بحث الکترونیکی کردن و اپکتیکی کردن مرز‌ها برای ارتقای افزایش ضریب امنیتی مرز‌ها تلاش می‌شود و از هیچ گونه اقدامی دریغ نمی‌شود و هم مرزبانان ما و در ناجا هم به صورت اولویت اصلی ما هوشمندسازی را در دستور کار قرار دادیم.

او افزود: سیستم‌های الکترونیکی اپتیکی، پهپادها، هلی شات و کوادکوپتر‌هایی که به تازگی در اختیار مرزبانی قرار دادیم و دوربین‌هایی بسیار مناسب و مورد نیاز مرز‌ها اعم از آبی در دریا روی شناور‌های پیشرفته که به زودی به دریابانی جنوب اختصاص داده می‌شود و هم در مرز‌های غربی که امروز قسمتی را ملاحظه کردید و این سیستم‌های الکترونیکی و اپتیکی در فاصله کمی در اختیار نیرو‌ها قرار می‌گیرد.

او گفت: این سیستم‌ها این امکان را می‌دهد که فرماندهان ما در اتاق خودشان تصاویر مرز‌ها را به صورت شبانه روزی رصد کنند و رصد کردن مرز‌ها باعث می‌شود هم تامین امنیت مرز‌ها اتفاق بیفتد و هم دوستان بتوانند به نحو شایسته به ماموریت خود ادامه دهند.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.