به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک ماست پوک را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
۱ تخم مرغ ۴ عدد
۲ آرد ۲ پیمانه
۳ بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سرصاف
۴ وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
۵ شکر ۱ پیمانه
۶ ماست ۱ پیمانه پر چرب
۷ روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بیشتربخوانید
طرز تهیه :
این کیک دارای بافت خیلی سبک و نرم همچنین دارای عطر مطبوعی میباشد امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
تخم مرغ و وانیل و شکر و میزنیم تا کرم رنگ شود حدود (۵ دقیقه).
بعد ماست و روغن و اصافه میکنیم.
در آخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردیم و اضافه میکنیم و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن میزنیم تا مواد یکدست شود (حدود ۳۰ ثانیه).
فر از یه ربع قبل روشن شود دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه (حتما چک شود)
نکته ۱: برای اینکه کیکاتون براحتی از قالب جدا شه میتونید یک قاشق غذا خوری، روغن جامد و با نصف قاشق آرد مخلوط کنید و به کف قالب بمالید بعد مایه کیکتون رو بریزید.
نکته ۲: برای پف بیشتر کیک میتونین بگینگ پودر رو به آرد اضافه نکنید، بجاش آن را به ماست اضافه کنید و اجازه دهید تا ماست کف کند و بعد به مواد اضافه کنید.
نکته ۳: تمامی مواد این کیک که در یخچال نگه داری میشوند، را نیم ساعت قبل از شروع به کار، از یخچال خارج کنین.
نکته ۴: حتما ۲۰ دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
نکته ۵: برای پف بهتر کیک، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنین.
نکته ۶: به هیچ وجه در فر رو در ۲۰ دقیقه اول باز نکنین، بسته به فر شما، مدت زمان پخت میتونه بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول بکشه. پس از ۳۰ دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید، یعنی کیک شما آماده ست.
منبع: کیک یار
انتهای پیام/