در این مطلب دستورالعمل تهیه محلبی انجیر آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر دنبال یک دسر خوشمزه و دوست داشتنی هستید که بشه با انجیر درست کرد حتما محلبی انجیر رو تست کنید.

موادلازم:
انجیر تازه ۴۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه سرپر
شیر ۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
کره ۱ ق م
تخم شربتی ۱ ق غ
گردو ۱/۳ پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول انجیر‌ها رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. داخل قابلمه‌ای شیر، شکر و نشاسته رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه.

سپس وانیل و کره رو اضافه و از روی حرارت بردارید و سپس انجیر و گردوی خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید و حجم دار شدن، رو هم اضافه کنید و داخل لیوان‌ها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید و از مایه داخلشون بریزید و در یخچال بذارید تا خودشو بگیره. برای تزیین هم از انجیر، گردوی خرد شده، بلوبری و چند برگ نعنا استفاده کنید تا خوشکل بشن. نوش جان.

نکته: از انجیر خشک هم میتونید استفاده کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.