به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کیک سیب، گردو و دارچین طعم بسیار فوق العادهای دارد و برای پذیرایی در دورهمیهای خانوادگی عصرانه، گزینه بسیار مناسبی است.
طریقه آماده سازی این کیک همانند کیک هویج ، گردو و دارچین است، ولی با این تفاوت که به جای افزودن هویج به کیک از سیب استفاده میشود.
بیشتر بخوانید
مواد لازم:
- آرد یک و سه چهارم پیمانه
- دارچین دو قاشق چایخوری
- مغز گردو نصف پیمانه
- تخم مرغ چهار عدد
- روغن مایع سه چهارم پیمانه
- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
- شکر یک پیمانه
- سیب رنده شده یا خردشده بسیار ریز دو پیمانه
- بکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- شیوه درست کردن این کیک درست مانند کیک هویج، کشمش و دارچین است. با این تفاوت که در مرحله افزودن گردو، فقط کشمش را اضافه کرده و به جای رنده هویج، رنده یا خردشده سیب پوست کنده را بریزید.
- بقیه مراحل پخت آن هم مانند همان کیک هویج، کشمش و دارچین است.
- اگر طعم ترش دوست دارید میتوانید از سیب ترش استفاده کنید. ترکیب طعم ترش سیب با مواد دیگر جالب است.
منبع: تبیان
انتهای پیام/
میشه حوصله به خرج بدید و طرز پخت کامل رو بزارین