به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بدون آرد، شکر و روغن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای قالب کمربندی گرد ۱۸ سانتی
مواد کیک
۳ عدد تخم مرغ
۳ عدد موز رسیده سایز بزرگ (اگر کوچک است ۴-۵ عدد)
۲-۳ لیوان پودر نارگیل
۲ ق چ جوش شیرین یا بگینگ پودر
۴ ق غ عسل (مقدار عسل را نسبت به میزان شیرینی موز تنظیم کنید و افراد وگان به جای عسل از ۲۰ عدد خرما استفاده کنن)
۱ لیوان شیر
بیشتر بخوانید
مواد کرمی
۵۰۰ گرم بادام هندی خام
۱ ق غ عسل
مواد رویه
میوههای فصل و یا شکلات.
طرز تهیه
ابتدا بادام هندیها را داخل آب بخیسانید (۳-۴ ساعت داخل آب بگذارید)
موز و تخم مرغ را داخل دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید سپس بقیه مواد کیک را اضافه کنید و مخلوط کنید (خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.)
کف قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره قالب را قرار داده و قفل کنید و دو سوم مایه کیک را داخلش بریزید و یک سوم باقی مانده برای قسمت پایه کیک است که سری دوم باید بپزید.
قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
کیک را از داخل فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود و از داخل قالب خارج کنید.
دو مرتبه داخل قالب کاغذ روغنی تمیز پهن کنید و یک سوم باقی مانده مایه کیک را داخلش بریزید و بپزید؛ و در حین پختن کیک پایه، کیک خنک شده اول را با نخ از وسط برش بزنید؛ و در حالتی که قسمت پایه کیک در حال پختن است بادام هندیهای خیس خورده را داخل مخلوط کن بریزید و به اندازه یک فنجان از آبی که داخلش خیساندید هم بهش اضافه کنید (تقریبا نصف لیوان) و مخلوط کنید و وقتی حالت گرمی پیدا کرد، عسل را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
کیک پایه پخته شده و خنک شده را داخل ظرف سرو قرار دهید رویش مواد کرمی بمالید و لایههای دیگر برش خورده را هم قرار دهید و بینشان مواد کرمی بمالید و روی کیک را تزیین کنید.
منبع:fit_kitchen_rita
انتهای پیام/
چون تو ایران خوراکی های گلوتن فری یا خیلی بدمزه هستندیا اصلا نیستند.
موز
عسل
دل خوش سیری چند؟ اینا دیگه ارزو شده برای ما بر باعث و بانیش لعنت...