به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، حسین محمدی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: سطح زیر کشت انگور در کاشمر ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار است که سالانه بیش از ۶۲ هزار تن انگور برداشت میشود، ۳۵ درصد از این مقدار انگور تولیدی به مصارف تازه خوری، تولید شیره انگور و سرکه میرسد و مابقی انگور تولیدی، مازاد بر مصرف کشاورزان است که به تولید کشمش اختصاص مییابد.
او افزود: سالانه بالغ بر ۸ هزار تن کشمش در کاشمر تولید میشود که در همین رابطه مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان در زمینه صنایع تبدیلی مثل تصفیه و بسته بندی کشمش، سردخانه، سورتینگ و بسته بندی میوه تاکنون ۲۷ فقره مجوز راهاندازی کارگاه صادر کرده است.
مدیر جهادکشاورزی کاشمر ادامه داد:
صنایع تبدیلی اجرا شده در این شهرستان شامل ۱۵ کارخانه تصفیه و بستهبندی کشمش دو واحد سردخانه و ۱۰ واحد صنایع وابسته است.
محمدی بیان کرد: بسته بندی کشمش در کاشمر به دو روش انجام میشود بسته بندی کشمش بدون شستشو که بدون پساب است و شست و شو و بسته بندی کشمش که پساب آن دارای آلودگی است، فرآوری کشمش به این روش به منظور رضایت مصرف کننده نیازمند مصرف آب زیاد در مرحله شست و شو و استفاده مجدد است .
او تصریح کرد: تصفیه پساب کارخانه از جنبه کاهش آلودگیهای زیست محیطی و کاهش مشکلات از کمبود آبدار آب دارای اهمیت است.
انتهای پیام//م. د