در گزارش زیر چند ترفند برای تهیه خیار شور خانگی خوشمزه به شما ارائه می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیارشور یکی از خوشمزه‌ترین چاشنی‌هایی است که می‌توانید در منزل درست کنید. از جمله کار‌هایی که می‌توانید انجام دهید:

۱- برای این‌که رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند درطول یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می‌تابد، بگذارید.

۲- مقدار نمک بستگی به خودتان دارد، اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب یک لیوان نمک مناسب است. برای ترد شدن خیار شور می‌توانید از تکه کوچکی زاج سفید استفاده کنید.

۳- حتما توجه داشته باشید که در بطری را محکم ببندید وگرنه خیارشور کپک می‌زند.

۴- خیار‌ها را بعد از شست و شو حتما خشک کنید.

۵-اگر از طعم سرکه‌ای خیار شور خوش تان نمی‌آید سرکه داخل خیار شور نریزید.

۶- روی ظرف خیار شور تکه‌ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.

۷- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به آن شود.

۸- وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.

۹- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کنید و برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف قرار دادید، آب و نمک را اضافه کنید. سپس یک عدد لیموترش را برش بزنید و روی مواد بگذارید، دیگر خیارشور شما کپک نمی‌زند.

۱۰- حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کامران
۰۰:۱۸ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سپااااااااااس
Iran (Islamic Republic of)
امیرعلی
۲۰:۲۳ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود
نان برای چه؟
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۲:۳۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
اب جوشیده سرد یا داغ باشه،؟
Iran (Islamic Republic of)
پارسا
۱۹:۵۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
آب سرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
من که با اب سرد خیارشور تهیه میکنم بقیه رو نمیدونم
Iran (Islamic Republic of)
F
۰۰:۱۴ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
اب جوشیده سرد سرد
Iran (Islamic Republic of)
خدیجه
۰۰:۵۹ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
نه بزارین سرد که شد اونوقت بریزین روش
Germany
ناشناس
۱۲:۳۲ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
چرا خبار شور نرم میشود؟
Iran (Islamic Republic of)
خدیجه
۰۰:۵۶ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
اگه جای خیار شور گرم باشه نرم میشه ولی اگه سرد باشه محاله که نرم بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
کسی با این دستور درست کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۷ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
سلام لطفا توضیح بدین تکه نان برای چی لازمه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۰ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
برای. سبز شدن. خیار ها. می. توان کات سبز از عطاری ها گرفت اندازه یک. عدس برای یک. کیلو. خیار شور استفاده. کرد عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
خیلی عالی بود تکه نان برای چه
Iran (Islamic Republic of)
لیلاکرمانشاهی
۰۶:۱۴ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
جالب بود استفاده کردم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
شما درست کردی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
من‌ َسالها است‌ درست میکنم و بايد بگو یم نان سنگک بدلیل داشتن خمر ترش باعث ترش شدن خیار ترش می‌شود ضمنآ وجود کرفس هم‌ منجر به‌ ترش شدن می‌شود بنظر من‌ اگر ظرف خیار شور در معرض نور نباشد نیازی به‌ کات کبود که‌ بهر حال ماده سمی است‌ نخواهد بود