غلامعلی گنجعلی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: یکهزار و ۳۶۹ واحد صنفی تولیدی نان دولتی (حمایتی) و ۲۸۷ نانوایی به صورت آزادپز در سیستان و بلوچستان فعالیت میکنند.
او با اشاره به اینکه میزان آرد مصرفی سیستان و بلوچستان در ماه ۲۳ هزار تن است، بیان کرد: ۹ کارخانه تولید آرد با ۶ کارخانه در مرکز این استان و سه کارخانه در شهرستانها با ظرفیت تولیدی ۹۳۳ هزار تن آرد در سال فعال است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه ظرفیت ذخیرهسازی بسیار مناسبی توسط دولت و بخش خصوصی در زمینه گندم و آرد در این استان ایجاد شده، گفت:کارخانجات آردسازی استان با بهرهمندی از مدرنترین تکنولوژی روز دنیا آماده صادرات آرد به کشورهای همسایه و سایر کشورهای جهان هستند.
او بیان کرد: به دلیل اهمیت سلامت و بهداشت مردم باید نان مصرفی کیفیت مطلوب را داشته و نظارتهای مستمر صورت گیرد.
گنجعلی با اشاره به اهمیت اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در شرایط اپیدمی کرونا، گفت: اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی در صفهای نانوایی نقش بسزایی در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دارد.
او اظهارداشت: سیستان و بلوچستان در بخش گندم، تولید آرد و نان از لحاظ سرمایهگذاری و واحدهای تولیدی وضعیت مطلوبی در کشور دارد.
مدیرکل غله سیستان و بلوچستان نان را قوت اصلی در سبد غذایی مردم دانست و افزود: تلاش همه ما در عرضه نان با کیفیت و جلب رضایتمندی مردم است.
او بر نظارت به کیفیت و بهداشت نانواییها تاکید کرد و گفت: با نانواییهای استفاده کننده از مواد افزودنی غیر مجاز برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/گ