به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر پلمبیر، یک دسر خوشمزه فرانسوی با ترکیبی از میوههای ژلهای یا میوههای تازه است. ترکیب ژله و بستنی دسر پلمبیر، برای هوای گرم مناسب است. شما میتوانید در قالب بزرگ و یکجا و یا در قالبهای تک نفره و لیوانهای مخصوص صرف دسر، منوط به سلیقه خود این دسر را تزیین کنید.
مواد لازم دسر تلمبیر آناناس:
شیر ۱ لیوان
خامه فرم گرفته ۱ لیوان
بستنى یک و نیم لیوان
پودر ژله آناناس ۱ بسته
آب کمپوت آناناس ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
کمپوت آناناس ۱ قوطى
مغز بادام، پسته و گردو مقدارى
بیسکویت نیمکوب شده مقداری
طرز تهیه پلمبیر آناناس:
در مرحله اول بستنى و خامه را از فریزر بیرون بگذارید تا کمى نرم شود در این فاصله پودر ژله آناناس را با نصف لیوان آب کمپوت مخلوط کنید و بگذارید روى حرارت غیر مستقیم تا بن مارى شود و پودر ژلاتین را هم روى نصف لیوان دیگر آب کمپوت بپاشید و بعد از پفکى شدن آن را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید.
اکنون داخل یک کاسه شیر و بستنی و خامه را با هم مخلوط کنید و مغزیجات و تکههای آناناس را اضافه کنید و مخلوط کنید. (البته در این روش میتوانید آناناس را حذف کنید)
بعد از خنک شدن ژله و ژلاتین هر دو را به مایع اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر بیسکویت هم دوست دارید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آنها را داخل ظرف مورد نظر و یا داخل قالب قرار بدهید سپس داخل یخچال به مدت ۳-۴ ساعت قرار بدهید و بعد آن را از قالب جدا کنید یا با همان ظرف سرو میل کنید.
نکاتی برای تهیهی پلمبیر آناناس:
اگر آب کمپوتتان کم بود از آب سرد براى ژلاتین استفاده کنید.
اگه مقدار آب آناناس کم بود، میتوانید نصف آن را آب سرد بریزد.
اگر ترشی آناناس را دوست ندارید میتوانید به دسر شکر اضافه کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/