![قیمت شیرخام تغییری نداشته است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323964_714.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ فرزاد بابایی نایب رئیس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به خطرات نوشیدن آب سرد گفت : خیلیها در این روزها به مصرف آب سرد و خنک روی میآورند و این درحالی است که مصرف آب با دمای خیلی بالاتر یا خیلی پایینتر از دمای بدن میتواند آسیب رسان باشد.
او گفت : نوشیدن آب سرد و خنک موجب تغییرات در عروق خونی شده و این تغییرات بر تولید شیره گوارشی اثرگذار است، این تاثیرات نهایت بر فعالیت سیستم گوارشی اثر گذاشته و موجب اختلال در کارکرد این سیستم و بروز سوء هاضمه میشود.
بابایی در خصوص تاثیرات نوشیدن آب سرد بر چرب شدن کبد افزود: هنوز پایه علمی برای این حرف به دست نیامده، اما اثرات منفی آب سرد بر دستگاه گوارش ثابت شده و کبد هم بخشی از این دستگاه است.
این کارشناس ارشد تغذیه افزود: دمای آب مصرفی نهایتا باید سه تا پنج درجه پایینتر از دمای بدن باشد و بیشتر از این مقدار بویژه در طولانی مدت آسیبهای جدی برای دستگاه گوارش خواهد داشت.
بابایی در خصوص میزان مصرف آب در این روزهای گرم ادامه داد: در منابع بسیاری توصیه به نوشیدن شش تا هشت لیوان آب در روز میشود و باید توجه داشت این میزان آب هم آب نوشیدنی معمولی را شامل میشود و هم آبی که از طریق مصرف غذا و سبزیجات وارد بدن میشود.
او افزود: در بسیاری مواد خوراکی و بویژه میوه و سبزیجات، آب پنهان داریم، بطوری که ۹۰ درصد کاهو از آب تشکیل شده و مصرف این نوع خوراکیها میتواند حجم مناسبی از آب بدن را تامین کند.
بابایی گفت: آنچه که در این میان مهم است این است که افراد باید قبل از تشنه شدن آب بنوشند، زیرا بروز احساس تشنگی نشان دهنده ایجاد اختلال در سیستم و مکانیسمهای متابولیسمی بدن است و باید پیش از آن، آب کافی در اختیار آنها قرار گیرد .
انتهای پیام/د