به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کهی پلا یک پلوی مخلوط زمستانی و محلی خوشمزه است که به سبکهای مختلفی پخته میشود.
نام کهی پلا شاید کمی عجیب به نظر برسد و به گوشتان ناآشنا باشد، اما این نام برای اهالی مازندران مژده یک غذای خوشطعم و لذیذ را خواهد داد. همانطور که گفته شد، کهی در زبان مازندرانی به معنای کدو بوده و پلا هم به معنی پلو است، بنابراین کهی پلا همان کدو پلو است.
مواد لازم:
- برنج ½ پیمانه
- کدو حلوایی کوچک نصف کدو حلوایی
- پیاز متوسط ۱ عدد
- گوشت گوسفندی (کوچک خرد شده) ۲۰۰ گرم
- سیر یک بوته
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و زیره به مقدار لازم
- شکر به دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
- پیاز را خلالی ریز خرد کنید و همراه کمی روغن تفت دهید وقتی کمی سبک شد تکههای گوشت را همراه با زردچوبه اضافه و کمی تفت دهید. سپس رب را اضافه کرده و کمی که سرخ شد به اندازه نصف لیوان آب جوشیده داخل گوشت ریخته وقتی به جوش آمد در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا حدود ۴۰-۴۵ دقیقه با شعله ملایم گوشت بپزد.
- در همین فاصله کدو حلوایی را پوست بکنید و به تکههای متوسط خرد کنید و داخل تابه با یک قاشق روغن حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
- در حین تفت دادن، شکر (اگر کدو بی مزه بود بریزید)، کمی دارچین، زیره و فلفل سیاه و نهایتا حبههای درستهی سیر را به کدو اضافه کرده و خیلی کوتاه تفت بدهید تا بوی ادویهها در بیاید.
- کدو را به مخلوط گوشت پخته اضافه کنید، مقداری نمک بریزید و زیر شعله را خاموش کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/