به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سید مجتبی حسینی پور معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه سهم جمعیتی شهرستان بهاباد ۱ و ۵۱ صدم درصد از کل جمعیت استان است، گفت:شهرستان بهاباد جزء ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته کشور است.
او افزود: مباحث مربوط به دستگاههای اجرایی نیز با ایجاد مجتمع ادارات در بهاباد مرتفع میشود، به علت اینکه ساختمانهای اداری در این شهرستان یا استیجاری است یا اینکه سخت به فروش میرسد تاکنون برای ایجاد این مجتمع ناموفق بوده ایم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با تاکید بر اینکه میزان اعتبارات اختصاص یافته به بهاباد بر اساس نظام نامه توسعه شهرستان است، گفت: اعتبارات در بسیاری از بخشها افزایش یافته و در برخی از محلها سقف اعتبارات کاهش داشته و این کاهش باعث کاهش سقف کل اعتبارات شده است.
خانی زاده فرماندار بهاباد نیز در این نشست با قدردانی از فعالیتهای انجام شده در این شهرستان افزود: در حالی که نظام نامه توسعه بهاباد بر افزایش اعتبارات به این شهرستان تاکید دارد میزان اعتبارات شهرستان نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
او بر لزوم نگاه مساعد دستگاههای اجرایی به این شهرستان تأکید کرد و ادامه داد: کمبود نیروی انسانی در ادارات از مشکلات پیش روی توسعه بهاباد است و همه نهادهای استانی باید در این زمینه به یاری شهرستان بپردازند.
عظیمی معاون اقتصادی استاندار نیز با اشاره به اینکه بهاباد از مزیتهای خوبی نظیر معدن و کشاورزی برخوردار است، گفت: بهاباد نباید با این مزیتها عنوان محرومیت را با خود یدک بکشد.
او توسعه بر اساس مزیت را راهی برای رفع مشکل مهاجرت و اشتغال این شهرستان دانست و تاکید کرد: مشکل بیکاری این شهرستان تا پایان سال ۱۴۰۰ با راه اندازی واحدهای بزرگ و تامین زیر ساختها، راه اندازی کارآفرینی و حمایت از صنایع دامی و کشاورزی و بوم گردی مرتفع خواهد شد.
از اعتبارات استانی برای توسعه بهاباد استفاده شود
محمد رضا صباغیان نماینده مردم بافق بهاباد خاتم ابرکوه و مهریز در مجلس نیز با انتقاد از نبود استفاده بهینه از اعتبارات استانی برای توسعه بهاباد، گفت: تعطیلی برخی شعبههای بانکی در بهاباد به محرومیت بیشتر این شهرستان میانجامد.
تعیین تکلیف گندله سازی، دریافت کد بیمارستانی برای بهاباد، کمک به راه اندازی ساختمان تامین اجتماعی ، تکمیل فاز دوم جاده بافق بهاباد، تصویب راه اندازی چند کارخانه فراوری در بهاباد و اختصاص دو درصد عوارض معادن به این شهرستان از جمله پیشنهادهای صباغیان برای کمک به توسعه شهرستان بهاباد بود که به دستور استاندار جزء مصوبات این نشست قرار گرفت.
صباغیان با بیان اینکه هم اکنون ۱۶۰ لیتر در ثانیه آب بهاباد به چادر ملو اختصاص یافته است، گفت: این میزان آب زیاد است و هر چند این معدن کمکهایی نیز به بهاباد میکند، اما کافی نیست و باید برای توسعه این شهرستان تلاش بیشتر کند.
تلاش بیشتر دستگاههای اجرایی برای رفع محرومیت در بهاباد
محمد علی طالبی استاندار یزد نیزدر این نشست بر لزوم تلاش بیشتر دستگاههای اجرایی برای رفع محرومیت در بهاباد تأکید کرد و گفت: برای افزایش اعتبارات به بهاباد به عنوان شهرستان کمتر توسعه یافته کشوری تلاش میکنیم برای این امر ردیف ویژهای اختصاص یابد.
او با اشاره به ظرفیتهای موجود شهرستان بهاباد در بخشهای مختلف، تاکید کرد: برای توسعه این شهرستان در این بخشها باید برنامهای مدون شود تا چشم انداز توسعه روشنتر باشد.
طالبی با ارائه پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای مشخص شدن وضعیت آب و برق شهرستانهای بهاباد و خاتم، جذب سرمایه در بخش صنعت و معدن این شهرستان را نیز از امور قابل پیگیری برای رفع محرومیت این شهرستان عنوان کرد.
انتهای پیام/ی