![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ملاقورمه از قدیمیترین غذاهای مازندرانی محسوب میشود و در میان اهالی این منطقه شهرت خاصی دارد. تهیه این غذا در عین خوشمزگی بسیار ساده بوده و مواد غذایی تشکیلدهنده آن شامل بادمجان، گوجهفرنگی، جعفری، گشنیز، نعنا، سیر، پیاز داغ، تخممرغ، آبغوره، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین میشود. توصیه میکنیم این غذای مازندرانی را تهیه کرده و میل کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ ۵ عدد
- گوجه ۵۰۰ گرم
- بادمجان ۱۰ عدد متوسط
- سبزی (جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) ۷۰۰ گرم
- پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
- سیر یک بوته
- آبغوره به اندازه لازم
- روغن به میزان لازم
- فلفل، زرد چوبه و دارچین به اندازه لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
- ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.
- سبزیها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن، خرد کنید.
- بادمجانها را هم پس از در آوردن از آب، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید. بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجانها بریزید و کمی سرخ کنید.
- گوجه، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند.
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به آرامی بپزند و به روغن بیفتند.
- در انتها تخم مرغها را هم روی خورش بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغها بسته شوند. مقداری نمک روی تخم مرغها بریزید و بعد غذای آماده شده را سرو کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/