در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یکی از قدیمی‌ترین غذا‌های مازندران را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ملاقورمه از قدیمی‌ترین غذا‌های مازندرانی محسوب می‌شود و در میان اهالی این منطقه شهرت خاصی دارد. تهیه این غذا در عین خوشمزگی بسیار ساده بوده و مواد غذایی تشکیل‌دهنده آن شامل بادمجان، گوجه‌فرنگی، جعفری، گشنیز، نعنا، سیر، پیاز داغ، تخم‌مرغ، آبغوره، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین می‌شود. توصیه می‌کنیم این غذای مازندرانی را تهیه کرده و میل کنید.

مواد لازم:

- تخم مرغ ۵ عدد
- گوجه ۵۰۰ گرم
- بادمجان ۱۰ عدد متوسط
- سبزی (جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) ۷۰۰ گرم
- پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
- سیر یک بوته
- آبغوره به اندازه لازم
- روغن به میزان لازم
- فلفل، زرد چوبه و دارچین به اندازه لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

- ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.

- سبزی‌ها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن، خرد کنید.

- بادمجان‌ها را هم پس از در آوردن از آب، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید. بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجان‌ها بریزید و کمی سرخ کنید.

- گوجه، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند.

- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به آرامی بپزند و به روغن بیفتند.

- در انتها تخم مرغ‌ها را هم روی خورش بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند. مقداری نمک روی تخم مرغ‌ها بریزید و بعد غذای آماده شده را سرو کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۰ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹
ملا قورمه تخم مرغ وکماج نونی است که گوشت ندارد