هنرمندان به جشنواره تولیدات آثار فرهنگی مادر دعوت شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غلامرضا محمدی مدیر عامل بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر یکی از اهداف این بنیاد را تزریق روحیه نشاط و امید در جامعه برشمرد و گفت: این هدف از رهگذر فعالیت‌های فرهنگی با موضوع مادر در شرایط کنونی محقق می شود و در این راستا از اهالی فرهنگ دعوت شده تا درباره جایگاه مادر دست به تولید آثار بزنند.

او، بیان کرد: در شرایط کنونی که مردم جهان درگیر مبارزه با ویروس کرونا هستند، فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تحت تاثیر قرار گرفته و به تعطیلی کشیده شده است، بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر نیز از این بحران زیان‌آور جهانی مستثنا نبود و عمده برنامه‌های از قبل پیش‌بینی شده آن مانند تقدیر از مادران شایسته استان‌ها، چهارمین کنگره ملی نقش و جایگاه مادر در دانشگاه شهید بهشتی تهران و نخستین مراسم نکوداشت مادران شایسته اقوام و ادیان الهی کشور تا مدت نامعلوم به تاخیر افتاده است.

محمدی تصریح کرد: بنیاد مادر با ارسال مجله پیام مادر، نشریات بنیاد، ارتباط تلفنی، مکاتبه و شبکه‌های اجتماعی با فرزندان بنیاد در خارج و داخل کشور در ارتباط است و در نظر دارد با دعوت از شعرا، نویسندگان و هنرمندان که دستی بر تولید آثار ادبی درباره شخصیت والای مادر دارند، جشنواره‌ای را برگزار کند.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر ادامه داد: این آثار می‌تواند با هر گویش، لهجه و زبان تولید شود و پس از داوری هیات داوران، به تعدادی از برترین‌ها جوایزی اهداء  و گزیده‌ای از آثار برتر به نام هنرمندان در کتابی منتشر می شود.

او، مهلت ارسال آثار را تا یازدهم مهرماه اعلام کرد و افزود: پست الکترونیکی info@mothersfoundasion.ir و شماره ۰۹۱۷۰۴۷۹۳۹۳ در نرم افزار واتساپ و  صندوق پستی ۴۷۱۷۷-۷۱۴۵۶ نیز برای ارسال آثار در اختیار هنرمندان قرار دارد.

بنیاد بین‌المللی مادر در یازدهم مهرماه سال ۱۳۹۳ در شیراز راه‌اندازی شد و یکی از اهداف آن قدردانی از مادران نمونه است.

 بنیاد بین المللی مادر یک نهاد فرهنگی بین‌المللی است که به‌ صورت غیر دولتی فعالیت و اهداف هفت گانه‌ای را دنبال می کند.

ارتقاء و بازآفرینی ارزش‌های قداست‌ آمیز مادر از منظر خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی، تببین و تاثیر نقش مادران در ساختن جامعه‌ای ایده آل، پررنگ‌ کردن مسئولیت‌های جامعه به ویژه فرزندان در قبال حقوق مادران، آموزش مسئولیت‌های خطیر مادری به زنان جوان در قبال فرزندان و رفتار متقابل آنان نسبت به مادران در زمره این اهداف هفت گانه است.

ایجاد مراکز مشاوره برای مادران، فراهم‌ آوردن زمینه آموزش از مهد کودک تا دانشگاه و نیز انتخاب مادران نمونه و برگزاری آیین نکوداشت در هر ۲ سال یک بار از جمله اهداف این بنیاد بوده که در ۷۴ کشور جهان  به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/ت

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.