در گزارش زیر طرز تهیه خوراک بادمجان با قارچ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و راحت‌ترین غذا‌های اصیل ایرانیه که طرفدار‌های خیلی زیادی دارد. همیشه نباید مواد اولیه غذا‌ها گرون و جورواجور باشه تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون‌ترین مواد اولیه هم خوشمزه‌ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی بادمجون و قارچ جزو مواد اولیه غذا باشند.


مواد لازم

بادمجان: با توجه به تعداد نفرات هر نفر یک دانه متوسط
قارچ: ۶۰ گرم (با توجه به سلیقه قابل تغییر است)
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
فلفل سبز تند: ۲ عدد
پیاز: ۱عدد متوسط
روغن زیتون: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا بادمجان را بر روی شعله پخش کن و یا هر وسیله دیگری که در آشپزخانه خود دارید کباب کنید و پوست آن را بکنید.

فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز تند یا چیلی و پیاز را ریز ریز کنید.

پیاز‌ها را سرخ کنید.

فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

قارچ خرد شده را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

سیر، فلفل و سایر ادویه جات را اضافه کنید.

بادمجان‌های پوست کنده را به دیگر مواد اضافه نمایید و اجازه دهید با مواد تفت بخورد.

در انتها گوجه از قبل سرخ شده و یا رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید.

و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه مواد خوب مخلوط شوند.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
بابا عیدقربان یه نفر گوشت آورد در خونه بخدا زدیم به سیخ اصلا انرژی گرفتم طوری شده که الان مردم به تعداد افراد خانواده گوشت ۵گرمی میندازن تو خورشت تو رو خدا به فکر مردم باشید
Iran (Islamic Republic of)
سادات
۱۴:۰۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
فکر می کنم خوش مزه بشه
امتحانش می کنم
متشکرم
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۴۷ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
بسیار متشکرم.
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۱:۴۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
به به ... شبیه میرزاقاسمیه.عالیه
Germany
ناشناس
۱۰:۵۰ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
خیلی‌غذای‌خوبی‌پیشنهاد‌کردید‌متشکرم